Mara Bănică nu a murit. Mai vie ca niciodată, jurnalista apelează la instanță din cauza unui fake news

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 13:26
Mara Bănică nu a murit. Mai vie ca niciodată, jurnalista apelează la instanță din cauza unui fake news
Mara Bănică îi dă în judecată pe cei care au scris că a murit. Sursa foto: Instagram

Mara Bănică nu mai gustă glumele proaste, iar o informație care a apărut recent despre ea pe internet nu poate fi considerată nicidecum divertisment.

Mara Bănică ajunge în instanță după un fake news în care se spunea că a murit

Jurnalista de la Antena 1 a căzut în capcana site-urilor care publică informații false despre vedete, din seria persoanelor publice pe care unele publicații le omoară des făcând parte de la prezentatori până la cântăreți cunoscuți.

Mara, extrem de revoltată pentru că s-a scris că a murit, a anunțat că va da în judecată persoana care a publicat o asemenea grozăvie greu de înțeles.

„Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer”, a scris extrem de revoltată Mara Bănică pe Facebook.

„Atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Deja mi se pare prea mult”

„Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a completat consiliera soților Stegaru de la Acces direct.

Nu e prima oară când astfel de informații sunt vehiculate în spațiul public. De-a lungul timpului au mai fost ucise de titlurile mincinoase și artiste precum Maria Dragomiroiu, Maria Ciobanu sau Corina Chiriac, dar și o serie de realizatori de emisiuni de televiziune sau chiar actori îndrăgiți precum Florin Piersic sau Alexandru Arșinel.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×