Mantea suceşte minţile bărbaţilor cu burta la gură şi 10 kile in plus

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/02/2015, 20:58
Mantea suceşte minţile bărbaţilor cu burta la gură şi 10 kile in plus GALERIE FOTO

Andreea Mantea a luat proportii de cand e insarcinata, desi este abia in luna a cincea. Cu toate acestea, bruneta a pus pe ea deja 10kg si… cine poate sti cand se va opri.In emisiunea pe care o prezinta, „Mireasa pentru fiul meu”, a purtat, in ultima vreme, tinute care i-au scos in evidenta bratele ingrosate si, chiar a facut haz de… grasimea pe care a acumulat-o, in timp ce incerca sa ia lectii de fitness de la un concurent specializat in asa ceva.

Andreea Mantea 1Andreea Mantea 2

Bruneta s-a ridicat pur si simplu de pe fotoliul de prezentatoare si, desi purta o rochie eleganta, a incercat sa faca cateva exercitii. Cand si-a dat seama ca miscarile din brate o dezavantajau total, s-a autoironizat, aratand singura cum bratele i s-au ingrosat si nu mai sunt ce au fost candva, pielea atarnandu-i si balanganindu-se atunci cand, spre exemplu, face cu mana…

Andreea Mantea 3
Mai mult decat atat, sanii vedetei si-au dublat volumul de cand e gravida. Deloc deranjata de acest aspect, Andreea Mantea alege tinute care sa ii puna decolteul generos in valoare, chiar daca uneori da senzatia ca pieptul i se revarsa din rochite.

Andreea Mantea 4

Chiar si asa, un lucru este cert. Insarcinata si cu 10 kg in plus, Andreea Mantea tot are succes la barbati. Surse din cadrul studourilor in care se filmeaza reality show-ul ei ne-au povestit ca aceasta s-a plans de multe ori, la machiaj: „Barbatii astia sunt perversi… Cum sa te uiti si sa faci avansuri unei femei cu burta la gura???”. Se pare ca bruneta are, inca, succes la barbati, care nu se opresc sa o complimenteze si sa ii faca ochi dulci.

Andreea Mantea 5

Ba chiar ieri, cand a iesit din emisie, a avut parte de o surpriza, ne-au povestit aceleasi surse. Un admirator secret i-a trimis un buchet urias de trandafiri si o cutie de bomboane de ciocolata, fix de Ziua Indragostitilor, cu mesajul: „Te iubesc!”.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×