DEZBRĂCATĂ PE MASĂ. O vezi seară de seară la TV, dar acum o să-ţi schimbi părerea. A pozat într-un pictorial indecent!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/11/2015, 16:00
DEZBRĂCATĂ PE MASĂ. O vezi seară de seară la TV, dar acum o să-ţi schimbi părerea. A pozat într-un pictorial indecent! GALERIE FOTO

DEZBRĂCATĂ PE MASĂ. O vezi seară de seară la TV, dar acum o să-ţi schimbi părerea. A pozat într-un pictorial indecent!

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Puţină lume îşi mai aduce aminte că înainte să ajungă vedetă, Andreea Mantea a apărut la „Fata de la pagina 5” din Libertatea, apoi, bruneta a realizat mai multe pictoriale pentru cel mai cunoscut tabloid din România, aşa cum sunt şi aceste fotografii, realizate în 2008 la un spa din Capitală.

La vremea aceea, Andreea nu era atât de cunoscută precum în prezent, dar arăta impecabil!

Andreea Mantea a intrat prima data în atenţia presei în 2006 când a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul “Libertatea“. În acelaşi an, bruneta a participat şi la concursul Miss Playboy, unde a ieşit pe locul 2. Visul ei a fost mereu sa lucreze in televiziune, pe care si l-a indeplinit, începându-şi cariera în televiziune ca reporter la Kiss TV.

A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar şi co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea “Din dragoste”.

Împreuna cu Mircea Radu a prezentat show-ul “Nopatea erorilor” difuzat de Antena 1. Dupa Antenă, s-a mutat la TVR2, unde a prezentat împreună cu Aurelian Temişan show-ul săptămânal de divertisment “Tombola câştigătorilor”. Andreea Mantea s-a facut cunoscută si datorita altor surse, nu doar din televiziune. Frumoasa brunetă a pozat prima dată pentru revista „Promotor” în compania unui Audi TT, iar la câteva luni a primit propunerea să pozeze şi în Playboy, număr ce s-a dovedit a fi un real success.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×