RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Ce s-a întîmplat între Mihaela Rădulescu şi Călinescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 19:44
RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Ce s-a întîmplat între Mihaela Rădulescu şi Călinescu

Pro TV a anunţat cu fast noua formulă a juriului “Românii au talent”. Fără Bebe Cotimanis, cu Florin Călinescu în locul lui, lucrurile arată complet diferit.

“Sunt extrem de încântată de prezenţa lui Florin Călinescu în echipă!”, ne-a declarat Mihaela Rădulescu. “Şi regret plecarea lui Bebe, căci a fost un partener minunat”, a continuat, semn că, din punctul ei de vedere, lucrurile erau bine cum erau.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De ce a fost înlocuit Bebe, greu de spus, dar e cât se poate de evident că a fost o măsură luată în pripă şi anunţată în ultimul moment. Una peste alta, înlocuitorul a fost găsit rapid în persoana lui Călinescu, dar cât de bine i-a picat manevra asta Răduleascăi, din nou, e greu de spus, căci toţi juraţii mimează o fericire molipsitoare.

Andra, tampon între ei

Şi totuşi, există un detaliu care ar putea trăda tensiuni între cei mai noi juraţi… Dacă în sezonul trecut juriul a fost împărţit pe categorii de vârstă, iar Mihaela a stat lângă Bebe, Andra, lângă Andi Moisescu, tura asta, producătorii au decis diferit.

Tampon între Răduleasca şi Călinescu a fost pusă Andra. Florin Călinescu şi Mihaela Rădulescu au o istorie lungă împreună, făcând parte din prima linie de vedete TV de după Revoluţie. În plus, actorul nu a ezitat niciodată să o ironizeze pe diva care azi îi este colegă.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×