RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Ce s-a întîmplat între Mihaela Rădulescu şi Călinescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 19:44
RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Ce s-a întîmplat între Mihaela Rădulescu şi Călinescu

Pro TV a anunţat cu fast noua formulă a juriului “Românii au talent”. Fără Bebe Cotimanis, cu Florin Călinescu în locul lui, lucrurile arată complet diferit.

“Sunt extrem de încântată de prezenţa lui Florin Călinescu în echipă!”, ne-a declarat Mihaela Rădulescu. “Şi regret plecarea lui Bebe, căci a fost un partener minunat”, a continuat, semn că, din punctul ei de vedere, lucrurile erau bine cum erau.

De ce a fost înlocuit Bebe, greu de spus, dar e cât se poate de evident că a fost o măsură luată în pripă şi anunţată în ultimul moment. Una peste alta, înlocuitorul a fost găsit rapid în persoana lui Călinescu, dar cât de bine i-a picat manevra asta Răduleascăi, din nou, e greu de spus, căci toţi juraţii mimează o fericire molipsitoare.

Andra, tampon între ei

Şi totuşi, există un detaliu care ar putea trăda tensiuni între cei mai noi juraţi… Dacă în sezonul trecut juriul a fost împărţit pe categorii de vârstă, iar Mihaela a stat lângă Bebe, Andra, lângă Andi Moisescu, tura asta, producătorii au decis diferit.

Tampon între Răduleasca şi Călinescu a fost pusă Andra. Florin Călinescu şi Mihaela Rădulescu au o istorie lungă împreună, făcând parte din prima linie de vedete TV de după Revoluţie. În plus, actorul nu a ezitat niciodată să o ironizeze pe diva care azi îi este colegă.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×