Mama lui l-a născut, a văzut cum arată şi apoi a fugit din maternitate. N-a vrut să mai ştie de el niciodată. Azi are 30 de ani şi arată AŞA

Adrian Barna   
în Reality show
29/11/2017, 09:17
Mama lui l-a născut, a văzut cum arată şi apoi a fugit din maternitate. N-a vrut să mai ştie de el niciodată. Azi are 30 de ani şi arată AŞA GALERIE FOTO

Jono Lancaster a fost abandonat la doar 36 de ore de la naştere din cauza feţei sale deformate. Mama sa a fost oripilată de felul în care arăta şi nu a simţit nicio legătură maternală cu acesta.

Băiatul suferea de sindromul Treacher Collins. Aceasta este un defect al genei ce afectează dezvoltarea trăsăturilor faciale.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO

Deşi Jono nu avea şanse de a fi adoptat, spitalul a contactat-o pe Jean, o femeie care s-a îndrăgostit de acest copil. Jean a fost asistenta maternală a lui Jon timp de 5 ani şi a încercat în diverse moduri să-i contacteze părinţii, dar aceştia au refuzat să mai ştie de copil. Jean l-a adoptat pe Jono.

Jono a avut o copilărie dificilă şi abia la 7 ani şi-a dat seama că este diferit de ceilalţi copii. Copiii se fereau de el, de frică să nu ia boala pe care o avea. Băiatul devenise o pacoste pentru că începuse să facă tot felul de prostioare pentru a capta atenţia celorlalţi.

Jono a încercat să reia legătura cu părinţii săi naturali, dar aceştia au refuzat să-l vadă. El voia doar să-i anunţe că i-a iertat şi voia ca ei să ştie că el este fericit. A fost devastat de faptul că părinţii săi au decis să-l părăsească pentru a doua oară.

În prezent, Jono călătoreşte în toată lumea şi îşi împărtăşeşte povestea pentru a-i ajuta şi pe alţii care trec prin dificultăţi de adaptare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×