Au scandalizat o lume întreagă! O mamă s-a căsătorit cu propria fiică! Nu este la prima abatere!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
13/11/2017, 11:13
Au scandalizat o lume întreagă! O mamă s-a căsătorit cu propria fiică! Nu este la prima abatere! GALERIE FOTO

Caz uluitor în Statele Unite ale Americii! O femeie din Oklahoma a fost condamnată la 10 ani de închisoare cu suspendare pentru că s-a căsătorit cu propria sa mamă. Mama ei va fi judecată, la rândul ei, în luna ianuarie a anului viitor pentru aceeaşi problemă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Misty Spann, în vârstă de 26 de ani, a fost crescută de bunică, după ce mama sa, Patricia, de 44 de ani, a pierdut custodia copiilor. Mama şi fiica s-au reîntâlnit în anul 2014 şi s-ar fi îndrăgostit. Cele două au mai făcut un pas şi mai ciudat în relaţia respectivă. Au decis să se căsătorească în anul 2016.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mama căsătorită cu fiica ei a mai mers şi în trecut în faţa altarului. Cu fiul ei!

La cinci luni de la căsătorie, autorităţile au descoperit incestul în timpul unei anchete sociale referitoare la îngrijirea unui copil, potrivit independent.co.uk.  Mai mult, autorităţile au descoperit că Patricia mai fusese căsătorită, în 2008, cu unul dintre fiii săi, dar acel mariaj a fost anulat 15 luni mai târziu, la cererea bărbatului care a invocat motivul incestului.  

În statul american Oklahoma, infracţiunea de incest este considerată a fi căsătoria între rude gradul I, fără a se ţine cont de existenţa sau nu a relaţiilor sexuale între cele două persoane.  Patricia Spann ar fi declarat că a considerat că nu e o problemă dacă se căsătoreşte cu fiica sa, din moment ce numele său nu mai era trecut în certificatul de naştere al fetei.

Închide ×