Mălina Ghileschi, desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Tânăra lucrează pe autocamion de circa 1 an. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 13:43
Mălina Ghileschi, desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Tânăra lucrează pe autocamion de circa 1 an. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mălina Ghileschi, o tânără de 22 de ani, din Botoșani, a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Sursa foto: Facebook.com

O tânără în vârstă de 22 ani din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR din România. Concurentele au putut fi votate pe pagina de Facebook Ilie Matei – Omul Șoseselor, iar pe 7 decembrie Mălina Ghileschi fost aleasă câștigătoare.

O șoferiță de TIR din Botoșani a fost aleasă cea mai atrăgătoare conducătoare auto

Ilie Matei – „Omul Şoselelor” a luat decizia de a promova femeile care conduc mașini de mare tonaj. Așa se face că săptămâna trecută a fost creat pe o rețea de socializare concursul „Cea mai frumoasă șoferiță din România”. VEZI GALERIA FOTO

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O tânără șoferiță de TIR din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare primind un total de 3.500 de voturi. Mălina Elena Ghileschi are 22 de ani și a terminat școala de șoferi profesioniști în urmă cu aproximativ un an. Tânăra lucrează ca șofer de TIR de 10 luni și a obținut în doar o lună atestatul de margă, în Germania.

„De mică am fost pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor şoferilor mult noroc, drumuri bune şi line!”, a declarat șoferița de TIR, scrie gandul.info.

Mălina Ghileschi: „Nu mă văd făcând altceva în viitor”

„În luna ianuarie 2019, mi-am început cariera mea de șofer la firma germană Spedition Pflaum GmbH. Firma are foarte multe ramuri: distribuție de produse, distribuție de colete, transport de marfă dintr-o țară în alta etc. Logodnicul meu se afla aici de aproximativ un an jumătate și se ocupa cu aprovizionare magazinelor.

Practic, o zi de muncă se desfășoară astfel: se merge cu camionul la un depozit de unde șoferul trebuie să încarce marfa pentru 2-3 sau 4 magazine, urmând să meargă la adresele filialelor pentru a lăsa paleți cu alimente și pentru a lua înapoi paleți goi ce vor fi aduși ulterior la depozitul de unde s-a încărcat marfa. 

Ajunsă în Germania, am avut la dispoziție o lună de zile pentru a învăța cum trebuie să manevrez o liză electrică, cum trebuie să încărc marfa în camion și cel mai dificil lucru pe care l-am avut de învățat a fost “faimosul” tras în rampă. Eu lucrez in două ture, alternând o săptămâna de zi cu una de noapte.

Inițial, tura de zi mi se părea mai grea comparativ cu cea de noapte, deoarece când ajungeam la filială pentru a descărca marfa și vedeam că parcarea magazinului e plină de mașini mici, mă înspăimântam.

Cu multă atenție și răbdare, cu mișcări lente și precise, m-am descurcat, Dumnezeu ferindu-mă de evenimente neplăcute. Lucrez singură pe camion de 10 luni și nu mă văd făcând altceva în viitor”, apare în descrierea concursului de pe pagina de Facebook.

O altă tânără din Botoșani a fost aleasă cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR

În urmă cu un an o altă tânără din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR din țara noastră. Elena Bîrsan lucrează la o firmă din Italia şi conduce o cisternă prin Europa.

„Nu mă văd făcând altceva. Deşi înainte am lucrat în ţară, într-un restaurant, şi după aceea în Italia, la un bar. Acum îmi vine greu să renunţ la camion. Pot spune că este iubirea vieţii mele”, a spus tânăra şoferiţă, în anul 2018.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×