Mălina Ghileschi, desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Tânăra lucrează pe autocamion de circa 1 an. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 13:43
Mălina Ghileschi, desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Tânăra lucrează pe autocamion de circa 1 an. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mălina Ghileschi, o tânără de 22 de ani, din Botoșani, a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR. Sursa foto: Facebook.com

O tânără în vârstă de 22 ani din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR din România. Concurentele au putut fi votate pe pagina de Facebook Ilie Matei – Omul Șoseselor, iar pe 7 decembrie Mălina Ghileschi fost aleasă câștigătoare.

O șoferiță de TIR din Botoșani a fost aleasă cea mai atrăgătoare conducătoare auto

Ilie Matei – „Omul Şoselelor” a luat decizia de a promova femeile care conduc mașini de mare tonaj. Așa se face că săptămâna trecută a fost creat pe o rețea de socializare concursul „Cea mai frumoasă șoferiță din România”. VEZI GALERIA FOTO

O tânără șoferiță de TIR din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare primind un total de 3.500 de voturi. Mălina Elena Ghileschi are 22 de ani și a terminat școala de șoferi profesioniști în urmă cu aproximativ un an. Tânăra lucrează ca șofer de TIR de 10 luni și a obținut în doar o lună atestatul de margă, în Germania.

„De mică am fost pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor şoferilor mult noroc, drumuri bune şi line!”, a declarat șoferița de TIR, scrie gandul.info.

Mălina Ghileschi: „Nu mă văd făcând altceva în viitor”

„În luna ianuarie 2019, mi-am început cariera mea de șofer la firma germană Spedition Pflaum GmbH. Firma are foarte multe ramuri: distribuție de produse, distribuție de colete, transport de marfă dintr-o țară în alta etc. Logodnicul meu se afla aici de aproximativ un an jumătate și se ocupa cu aprovizionare magazinelor.

Practic, o zi de muncă se desfășoară astfel: se merge cu camionul la un depozit de unde șoferul trebuie să încarce marfa pentru 2-3 sau 4 magazine, urmând să meargă la adresele filialelor pentru a lăsa paleți cu alimente și pentru a lua înapoi paleți goi ce vor fi aduși ulterior la depozitul de unde s-a încărcat marfa. 

Ajunsă în Germania, am avut la dispoziție o lună de zile pentru a învăța cum trebuie să manevrez o liză electrică, cum trebuie să încărc marfa în camion și cel mai dificil lucru pe care l-am avut de învățat a fost “faimosul” tras în rampă. Eu lucrez in două ture, alternând o săptămâna de zi cu una de noapte.

Inițial, tura de zi mi se părea mai grea comparativ cu cea de noapte, deoarece când ajungeam la filială pentru a descărca marfa și vedeam că parcarea magazinului e plină de mașini mici, mă înspăimântam.

Cu multă atenție și răbdare, cu mișcări lente și precise, m-am descurcat, Dumnezeu ferindu-mă de evenimente neplăcute. Lucrez singură pe camion de 10 luni și nu mă văd făcând altceva în viitor”, apare în descrierea concursului de pe pagina de Facebook.

O altă tânără din Botoșani a fost aleasă cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR

În urmă cu un an o altă tânără din Botoșani a fost desemnată cea mai atrăgătoare șoferiță de TIR din țara noastră. Elena Bîrsan lucrează la o firmă din Italia şi conduce o cisternă prin Europa.

„Nu mă văd făcând altceva. Deşi înainte am lucrat în ţară, într-un restaurant, şi după aceea în Italia, la un bar. Acum îmi vine greu să renunţ la camion. Pot spune că este iubirea vieţii mele”, a spus tânăra şoferiţă, în anul 2018.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×