Îţi îngheaţă mâinile şi picioarele? Avem cea mai ieftină şi eficientă soluţie!

Filon Stan   
în Cele mai citite
09/11/2017, 16:01
Îţi îngheaţă mâinile şi picioarele? Avem cea mai ieftină şi eficientă soluţie!

Anotimpul rece bate la uşă şi, odata cu el, apare şi senzaţia neplacută de mâini şi picioare îngheţate, mai ales la femei. Vă prezentăm o suţie foarte eficientă de combatere a senzaţiei de picioare reci, mai ales pentru persoanele active, care petrec mult timp pe drumuri sau cu un job care nesită petrecerea timpului afară.

Senzaţia sâcâitoare de picioare reci apare în principal din cauza unei circulaţii periferice slabă, însă din fericire această problemă poate fi rezolvată destul de uşor. 

Mâini şi picioare reci? Avem soluţia!

Sioluţia este una foarte simplă şi la îndemâna tuturor: nu trebuie decât să bei ceai de ghimbir. Ghimbirul are multiple beneficii: stimulează curgerea sângelui şi reduce nivelul colesterolului.

În plus întăreşte şi stimulează funcţionarea corectă a sistemului imunitar, lucru extrem de benefic mai ales în perioada rece, când virozele, răceala şi gripa sunt în floare.

Dacă nu îţi place ceaiul de ghimbir îl poţi mărunţi şi folosi pentru a spăla picioarele. Fă această procedură în fiecare seară, timp de două săptămâni, iar la final vei observa că acestea nu mai îngheaţă atât de repede.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×