Mâine este ziua internațională fără sutien. Galerie FOTO cu vedetele de la noi care nu poartă sutien

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/10/2019, 18:18
Mâine este ziua internațională fără sutien. Galerie FOTO cu vedetele de la noi care nu poartă sutien GALERIE FOTO
13 octombrie este ziua internațională fără sutien. Sursa foto: stirileprotv.ro

Duminică, 13 octombrie este „No Bra Day”, sau ziua internațională fără sutien, eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Inițiată de chirurgul plastician Mitchell Brown în anul 2011, această sărbătoare îndeamnă persoanele de sex feminin să se simtă libere și bine în pielea lor. Totodată, are ca scop educarea și informarea celor care optează pentru reconstrucția chirurgicală a sânilor după operația de mastectomie.

Vedete de la noi care nu poartă sutien

Cum era de așteptat, o astfel de zi este celebrată și în showbiz-ul autohton, numeroase vedete preferând să renunțe la sutien, fie că vorbim de apariții publice sau viața de zi cu zi. Printre acestea se numără și Alexandra Stan, care, deși nu se poate lăuda cu sâni foarte mari, nu ezită să îi lase „liberi”, punând astfel pe jar imaginația bărbaților, care transformă tricourile și maiourile sale în adevărate „obiective de atracție”.

Ana Lesko, Antonia, Andreea Bănică, Carmen Brumă, Catrinel Menghia, Claudia Pavel, Gina Pistol, Inna, sunt doar câteva dintre reprezentantele sexului frumos pe care le puteți urmări în toată splendoarea lor în Galeria Foto pe care v-am pregătit-o. Fie că se află la plimbare, la cumpărături, sau pur și simplu au treabă prin centrul Bucureștiului, un lucru e cert: vedetele noastre reușesc întotdeauna să bifeze apariții memorabile, grație dezinvolturii de care dau dovadă.

Andreea Bănică renunță adesea la sutien. Sursa foto: click.ro
Andreea Bănică renunță adesea la sutien. Sursa foto: click.ro

Ce materiale vestimentare să alegi dacă vrei să renunți la sutien

Dacă vrei să renunți la sutien, trebuie să știi că este cel mai indicat să alegi haine din materiale potrivite și să iei în considerare o serie de aspecte importante, precum grosimea și culoarea hainei. Ținutele nepotrivite te vor face să te simți stingheră și, mai mult decât atât, vei resimți mai puternic senzația de frig. Optează pentru suprapunerile vestimentare, fie că vorbim de o geacă, un cardigan, sau un sacou pentru o zi la birou și astfei vei putea lăsa sutienul acasă.

Dacă ești adepta ținutelor mai casual, cămașă sau un tricou acoperite cu un pulover sau un hanorac asigură discreție, dar și libertate și permite mobilitate completă pe tot parcursul zilei. Culoarea este și ea un factor important. Albul, sau majoritatea culorilor deschise ar putea părea o idee bună, dar odată ce ieși din casă va fi foarte vizibil pentru toată lumea că nu porți un sutien. Cel mai bine este să te orientezi către culori mai închise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×