Ce a pățit Maia Morgenstern după ce a interpretat-o pe Fecioara Maria în Patimile lui Hristos: „Am fost pedepsită”

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 10:39
Ce a pățit Maia Morgenstern după ce a interpretat-o pe Fecioara Maria în Patimile lui Hristos: „Am fost pedepsită”
Maia Morgenstern a povestit cum a marcat-o rolul din Patimile lui Hristos. Sursa foto: IMDB, Business Mirror

Actrița Maia Morgenstern este cunoscută în special pentru rolul interpretat în Patimile lui Hristos, film în care a fost chiar Fecioara Maria.

Maia Morgenstern, pedepsită după ce a jucat rolul Fecioarei Maria în Patimile lui Hristos

Așa cum se întâmplă cu mai toți actorii care interpretează personaje din familia sfântă, și Maia a avut parte de experiențe pe care cu greu le poate povesti celorlalți.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Marea actriță lăudată pentru interpretarea magistrală a Maicii Domnului în cel mai puternic film despre Iisus Hristos, difuzat în această perioadă de multe posturi de televiziune din lume, spune că nu i-a fost ușor și că acest rol o va urmări toată viața.

Actrița a declarat în mai multe interviuri că viața nu i s-a schimbat în totalitate așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu actorii care l-au jucat pe Iisus Hristos, dar că rolul a marcat-o profund la nivel emoțional.

Producătorii filmului au primit o serie de critici pentru că au ales o evreică să joace rolul mamei lui Hristos, iar Maia nu a fost foarte încântată de aceste atacuri, dar s-a obișnuit în timp cu ele.

„Problema a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun”

Maia spune că nu și-a schimbat religia după rolul pe care l-a jucat, în ciuda faptului că mulți actori spun că au avut parte de revelații divine.

Experiențele trăite de Maia sunt mai degrabă omenești, nu extrasenzoriale, în sensul că s-a lovit de foarte multe prejudecăți de-a lungul anilor.

„De fapt, aici a fost problema, în ceea ce mă privește – pe lângă faptul că au fost discuții de genul: ‘O evreică a jucat în filmul ăsta!’, ca și cum a fi actor e pe religii -, problemă a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun. M-au întrebat mulți ‘și acum, că ai jucat acest rol, cum ți-a schimbat destinul, concepția, religia?”, a precizat Maia într-un interviu mai vechi.

După filmul Patimile lui Hristos, Maia nu a mai primit niciun rol semnificativ peste Ocean, iar actrița a găsit explicația pentru asta și susține că a fost pedepsită: „E normal, pentru că am fost pedepsită, mi s-a și spus lucrul ăsta! Mi s-a spus textual”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×