Mai există dragoste între Andreea Esca şi Andi Moisescu?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2015, 10:54
Mai există dragoste între Andreea Esca şi Andi Moisescu? GALERIE FOTO

Saptamana trecuta, Andreea Esca l-a invitat in studioul Europa FM pe Andi Moisescu, iar acest lucru a dus la multe discutii ulterioare, unele provocate de de faptul ca vedetele au avut, in trecut, o relatie amoroasa, iar o noua apropiere a fost interpretata in diverse moduri. De aceea, WOWbiz.ro a apelat la Mircea N.Stoian, jurnalistul specializat in comunicare non-verbala, pentru a caracteriza comportamentul celor doi pe toata perioada emisiunii.

In urma cu foarte multi ani, presa tabloida a relatat despre o idila intre Andreea Esca si Andi Moisescu. La vremea respectiva, stirista de la PRO TV nu il cunostea pe Alexandre Eram, iar realizatorul de la „Apropo TV” nu avea nicio o legatura cu actuala sotie, Olivia Steer. Povestea de dragoste a fost insa scurta si discreta, iar protagonistii nu au vorbit niciodata despre ea.

Cu toate acestea, ultima aparitie impreuna a celor doi a starnit multe comentarii, iar oamenii si-au adus brusc aminte de relatia vedetelor. Multi au vorbit de o noua apropiere, altii insa au mers pe ideea ca ei s-au comportat ca niste profesionisti si atat.

Mircea N. Stoian sustine chiar ca Andreea si Andi au fost stingheri si… destul de reci unul cu celalalt, dincolo de amabilitatea afisata obsesiv.

„Prezenta Andreei Esca la Europa FM, alaturi de Andi Moisescu, ridica, din punct de vedere al analizei comportamentului nonverbal, cateva semne de intrebare. Desi, aparent, cei doi sunt zambitori, intre ei exista o oarecare stanjeneala nemarturisita (Andi sta mai mereu cu ochii in jos sau pe pereti si cu exceptia catorva momente, din finalul inregistrarii, cand cei doi tind sa se apropie si au contact vizual, privirile lor se intersecteaza foarte rar.) Andi Moisescu este vizibil stanjenit de prezenta Andreei in studio si, in ciuda faptului ca nu vrea sa o arate, cateva microsemnale, expresii ale unei greu vizibile dezaprobari si poate chiar dezgust, se fac simtite (strangerea repetata a coltului stang al gurii, strangerea in mai multe randuri a buzelor, etc.). Este vizibil in expectativa si a adoptat pe aproape tot timpul inregistrarii o pozitie defensiva (a debutat cu pozitia bratelor incrucisate pe piept si si-a ascuns deseori mainile sub masa), uneori chiar de autoprotectie si stanjeneala (a mangaiat de vreo doua ori partea superioara a gatului si a stat multa vreme cu mainile in poala protejand zona genitală, desi pozitia cu picioarele departate este semn de masculinitate expusa ostentativ, dar subliminată in cazul de fata) si autolinistire (si-a mangaiat discret, pe sub masa pulpele, semn ca este stanjenit, dar incearca sa se controleze). A evitat deseori contactul viziual cu Andreea. Chiar daca aceasta a avut una sau doua tentative de apropiere (o data chiar i-a pus mana pe antebratul stang incercand sa-l domine, dar si sa-i transmita mesajul ca totul este sub control si ca EA este la butoane)”, a comentat Mircea N. Stoian, ziarist specializat in comunicarea non-verbala.

Jurnalistul caracterizeaza comportamentul stiristei drept unul dominator fata de partenerul ei de discutie. „Andreea Esca a dominat clar discutia, stinghereala ei fiind mai putin accentuata. Prezenta ei in partea stanga a lui Andi denota faptul ca ea a preluat inca din start controlul relatiei intre cei doi (in plus, el, asa cum am mai spus, a evitat sistematic contactul vizual cu ea, element ce denota stinghereala si sumisivitate). Preluarea controlului este reliefata si de tentativa de invadare a spatiului lui personal prin punerea mainii drepte in sold din pozitia stand. Decolteul generos (pe care a incercat vizibil sa-l ascunda prin impreunarea frecventa, in fata si in pozitie verticala, a antebratelor) ne arata ca exista si o componenta sexuala latenta in intentia ei, nemanifestata insa, nici direct, nici indirect si nesustinuta de alte gesturi. Destul de nervoasa inca de la inceput, a avut dese gesturi de autoaparare si linistire (si ea, si Andi si-au atins destul de des si fata si gatul, semn de anxietate)”, a mai specificat Mircea N.Stoian.

La final insa omul de presa pune punctul pe „i”. „In concluzie: e posibil ca ei sa fi avut ceva amintiri comune pe care nu vor sa le mai impartaseasca acum sau de care se simt stingheriti. Pozitia bustului lui Andi si cel al Andreei in planuri divergente arata ca nu comunica decat la nivel strict verbal si mai putin relational. Atat”, a conchis Stoian.

sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×