Mai ai ţii minte vechile mileuri de macrame? Iată cât a ajuns ACUM să coste unul!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/10/2017, 22:37
Mai ai ţii minte vechile mileuri de macrame? Iată cât a ajuns ACUM să coste unul! GALERIE FOTO

În trecut erau prezente pe mobila din sufragerie. La începutul anilor 90, românii cu spirit intreprinzător le vindeau prin bazarele din Turcia şi Polonia. Acum, însă, celebrele mileuri de macrame nu mai sunt la fel de prezente prin casele românilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Multe persoane le-au aruncat, iar altele le-au pus la păstrare în speranţa că vor reveni la modă şi, de ce nu, vor fi mai valoroase în timp.

Nu a venit încă vremea în care să facem averi din vânzarea de mileuri şi nici nu ştim dacă acest lucru se va întâmpla vreodată, dar nici preţurile lor nu sunt chiar de neglijat.

De exemplu, pe platformele de vînzări online un mileu mare poate costa chiar şi 700 de lei, în timp ce unul mic are un preţ de doar 30-50 de lei.

Închide ×