Magdalena Şerban, criminala de la metrou, îi ţine în alertă pe mascaţi

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2018, 20:35
Magdalena Şerban, criminala de la metrou, îi ţine în alertă pe mascaţi

În urma expertizei psihiatrice, care a durat mai bine de 90 de zile, s-a stabilit că Magdalena Şerban a avut discernământ atunci când a împins-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, în faţa metroului. 

Totuşi, ea nu şi-a revizuit comportamentul şi se pare că gardienii de la Spitalul Penitenciar Jilava au luat măsuri drastice.

”Mascaţii” închisorii, trupele de intervenţie, intră în alertă pe perioada deplasării sale. Grupa de intervenţie este anunţată imediat ce deţinuta este scoasă din celula specială, de protecţie, în care este închisă. Întotdeauna, doi sau trei luptători din grupa de ”Intervenţie” sunt în alertă în mod special pentru ea şi sunt pregătiţi să intervină în orice moment.

În continuare, deţinuta este închisă singură, la ”burete” (n.r. celulă similară cu cele existente în spitalele de boli nervoase, cu pereţii tapetaţi cu materiale moi şi cu mobilier fără colţuri).

E o procedură care se aplică în cazul deţinuţilor cunoscuţi ca fiind periculoşi”, au dezvăluit surse din penitenciar pentru www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×