Mădălina Ghenea, la un pas să fie bătută de iubit în plină stradă! Ce a făcut vedeta ca să scape! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
13/10/2017, 00:01
Mădălina Ghenea, la un pas să fie bătută de iubit în plină stradă! Ce a făcut vedeta ca să scape! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Probleme reale în Paradis! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, la un pas de o bătaie în văzul lumii! Cei doi au fost fotografiaţi în oraş, la un restaurant chinezesc. Au luat masa într-o tensiune care se vedea cu ochiul liber. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

La ora 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină şi păreau mai relaxaţi. Însă, două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din imagini pare că Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o şi bruschează puţin pe iubita lui. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, zvonuri de despărţire

Vedeta a reuşit să scape din mâinile iubitului şi a fugit pe stradă, însă Matei Stratan a încercat să o oprească şi a fugit dupa ea. Bărbatul a încercat să o reţină, însă când a văzut că nu are şanse să o oprească, Matei a renunţat şi s-a întors la maşină.

Frumoasa brunetă a stat vreme de 15 minute în stradă, iar la un moment dat o maşină şi-a făcut apariţia, iar actriţa s-a urcat pe bancheta din spate. Vedeta s-a dus acasa, iar după câteva zeci de minute şi-a făcut apariţia şi Matei Stratan. Logodnicul actriţei a venit încărcat de cumpărături.

În urmă cu câteva sîptămâni, au tot apărut zvonuri în presa mondenă că cei doi nu se mai înţeleg deloc, ba chiar că s-ar fi şi despărţit. unul dintre motive ar fi faptul că părinţii lui nu o au la suflet pe Mădălina Ghenea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×