Mădălina Ghenea, în braţele unui designer celebru. El e noul iubit al modelului?

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
13/03/2016, 12:13
Mădălina Ghenea, în braţele unui designer celebru. El e noul iubit al modelului?GALERIE FOTO
Fosta asistentă a lui Capatos și designerul au părut că se bucură de fiecare clipă împreună, iar Philipp Plein a publicat mai multe filmulețe cu Loredana, în care păreau foarte apropiați. Un semn că ceva s-ar fi putut înfiripa între cele două vedete este chiar faptul că în fiecare imagine sau filmare publicată de designer, Loredana Chivu era continuu lângă el.

Mădălina Ghenea se iubeşte cu unul dintre cei mai de succes designeri vestimentari din lume. Cel puţin asta scrie presa italiană, de câteva zile. Norocosul este nimeni altul decât Philipp Plein.Potrivit presei italiene, Mădălina Ghenea se iubeşte, de puţin timp, cu celebrul designer Philipp Plein.

Potrivit site-ului novella2000.it, cei doi au fost văzuţi prima dată la o petrecere dată după Festivalul de Film de la Montecarlo şi au atras atenţia cu un gest care i-a intrigat pe jurnalişti.

Gh

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU MADALINA GHENEA

Mai exact, Ghenea şi Plein le-au interzis cameramanilor să intre în local, deoarece nu au vrut să fie fotografiaţi când se sărută. La sfârşitul petrecerii, cei doi au ieşit pe uşi separate, pentru a nu da nimic de bănuit.

Se pare însă că cei doi sunt pregătiţi să îşi asume relaţia, dat fiind faptul că s-au „expus” deja pe Instagram, unde au postat două imagini în care apar în tandreţuri. Într-una dintre fotografii, Ghenea şi noul ei iubit se sărută cu foc, in vila designerului italian.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×