Imagini unice! Lup salvat de la moarte de un şofer! Bărbatul şi-a folosit propria sa cască!

Filon Stan   
în Hotnews
30/10/2017, 14:43
Imagini unice! Lup salvat de la moarte de un şofer! Bărbatul şi-a folosit propria sa cască!

Un filmuleţ face înconjurul lumii! Un şofer de camion este protagonistul filmuleţului care a uimit mii de oameni pe Internet. Omul a fost filmat în timp ce îngrijea un animal sălbatic pe marginea drumului, lângă camionul pe care îl conducea.

Bărbatul a găsit animalul aproape leşinat, în camion. În loc să îl abandoneze, omul a decis să-l ajute. Şoferul a luat casca sa de protecţie pe care o purta probabil pe şantier şi a umplut-o cu apă. S-a apropiat de animal şi a început să îi toarne apă în gură. Lupul a reacţionat imediat şi a băut apa dată de salvatorul său. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lupul salvat de la moarte a fugit în pădure

Lupul era atât de deshidratat din cauza caniculei, încât nici nu se mai putea ţine pe picioare. După ce a reuşit să bea apa pe care şoferul de camion i-a dat-o, animalul a prins forţă, s-a ridicat şi a fugit în pădure. Mii de internauţi au aplaudat gestul şoferului de camion din Brazilia.

Lupul cu Coamă sau Aguará Guazú cum este numit în limba Guarani, este cel mai mare canin din America de Sud. Felul în care arată ne duce cu gândul la o vulpe, însă nu este deloc aşa, animalul fiind singura specie din genul Chrysocyon („câinele de aur”). Mamiferul trăieşte în Brazilia, Argentina, Bolivia şi Peru. Este un animal nocturn şi spre deosebire de alte specii de lupi, acesta este solitar.

IFrame

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×