Lună Plină în Taur în această noapte. Eșec și succes pe linie pentru trei zodii

Dan Suta   
în Horoscop
12/11/2019, 14:38
Lună Plină în Taur în această noapte. Eșec și succes pe linie pentru trei zodii
Lună Plină în Taur în această noapte. Sursa foto: Newsweek

Fenomenul de Lună Plină în Taur se va produce în această noapte, între 12 și 13 noiembrie. Este vorba despre un fenomen astrologic important, care își va lăsa amprenta asupra multor semne zodiacale. De la noapte se deschid porțile succesului pentru două zodii, Gemeni și Berbec, iar pentru Vărsători se adună câteva eșecuri.

Lună Plină în Taur în noaptea dintre 12 și 13 noiembrie

Luna Plină produsă în Taur va aduce motive de bucurie pentru Berbeci. Acești nativi de foc au avut parte de câteva încercări grele în ultimele două luni, dar acum bunul Dumnezeu le așază pe toate în favoarea lor. Taurii primesc o injecție de energie și vitalitate și sunt puși pe făcut lucruri noi. Nu e exclus să se apuce de hobby-uri pe care până acum le-au ignorat. Nici Gemenii nu vor fi neglijați de soartă. Vor număra mulți bani, drept răsplată pentru munca lor.

Racii intră într-o perioadă de meditație, într-o etapă în care poartă dialoguri interioare mai apăsate, în care caută tot felul de răspunsuri la problemele care îi macină. Devin mai aplecați spre spiritualitate, spre religie, spre chestiuni greu de pătruns cu mintea pentru omul de rând. Leii vor avea prea multă energie și prea puțină răbdare, motiv pentru care riscă să clacheze. Nu mai sunt dispuși să accepte criticile cu seninătate.

Săgetătorii își schimbă stilul de viață

Fecioarele se apleacă și ele spre meditație, dar dintr-o perspectivă mai degrabă științifică decât spirituală, cum e în cazul Racilor. Vor să se specializeze într-un domeniu care ține de rigoare, de tehnică, de multă disciplină. Balanțele devin preocupate de anumite probleme care apar peste noapte în familia lor și încearcă să le rezolve prin metode neconvenționale.

Scorpionii sunt ușor debusolați de luna plină din Taur, în sensul că își dau seama că unele iluzii pe care le aveau nu se susțin din niciun punct de vedere. Săgetătorii se relaxează, ba chiar își propun anumite tabieturi care să le asigure o viață mai bună, un stil mai sănătos. Capricornii muncesc și iar muncesc și nu sunt deloc comunicativi, iar pentru Vărsători începe o perioadă a ghinioanelor. Peștii tac și fac și devin supărăcioși dacă apar oameni care să îi întrerupă. Nu suportă ca oamenii să intre în viața lor nechemați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×