Luna Nouă în Pești bulversează viața zodiilor. Patru nativi au de înfruntat obstacole

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/02/2020, 18:56
Luna Nouă în Pești bulversează viața zodiilor. Patru nativi au de înfruntat obstacole
Luna Nuoă aduce obstacole și încercări pentru 4 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Luna Nouă care va avea loc în ziua de 23 februarie aduce schimbări și oportunități pentru majoritatea zodiilor, însă vor și patru semne zodiacale care vor fi greu încercate de astre. Citește în rândurile de mai jos care sunt obstacolele peste care vor fi nevoite să treacă acești nativi.

Luna Nouă aduce încercări și poveri pentru 4 nativi

Gemenii vor avea de înfruntat numeroase obstacole și nervii lor sunt încercați la greu. Acești nativi nu reușesc să obțină rezultatele pe care și le doresc din cauza piedicile și rutelor ocolitoare. Lumea stă în loc pentru persoanele născute sub acest smen zodiacal și pare că orice ar alege să facă nu reușesc să intre pe făgașul normal.

Astrele te sfătuiesc să-ți analizezi amănunțit viața personală și profesională și să faci ajustări din mers. Încearcă să te mulezi pe situațiile care-ți ies în cale, altfel nu vei reuși niciodată să ajungi la mal și să ai viața la care visezi din copilărie.

Balanța are parte de numeroase dezamăgiri în ceea ce privește viața sentimentală. Partenerul de viață este tot mai nemulțumit de lipsa ta de atenție și de afecțiune și s-ar putea să se producă o ruptură care nu mai poate fi „înnodată”.

Nu stai prea bine nici la capitolul financiar pentru că te-ai îngropat în datorii în ultima vreme din care nu mai știi cum să ieși. Răbdarea și timpul își vor spune cuvântul, tot ce trebuie să faci este să aștepți. Amână proiectele importante pentru o dată viitoare.

Capricornul și Peștii, influențați negativ de Luna Nouă

Capricornul merge pe un drum anevoios de ceva vreme și nu pare să revină la starea de normalitate. Promovarea de la locul de muncă se lasă așteptată din cauza bârfelor și zvonurilor pe care le-au lansat în ultima vreme colegii despre tine. Ce-i drept, au un sâmbure de adevăr, așa că nu prea ai dreptul să fii supărat.

Unele situații ți le-ai făcut cu mâna ta, chiar dacă nu vrei să recunoști asta. Renunță la răutate și fii mai sincer și mai deschis cu persoanele din jurul tău. Gândirea pozitivă și faptele bune ți se vor întoarce înzecit, dar poți să faci asta?

Peștii au și ei de trecut peste numeroase obstacole. Ai pierdut multe și vei mai pierde dacă nu reușești să-ți schimbi atitudinea față de ceilalți. Începe cu tine, fii onest și nu te mai ascunde după degetul mic. Vrei să pari ceea ce nu ești, dar oamenii observă falsitatea și aroganța ta.

Ideile și planurile tale rămân doar pe hârtie pentru că nu ai resurse. Și nici nu vei avea prea curând dacă nu scapi de datorii. Și nu sunt puține. Ai parte de numeroase încurcături și situații în care vei ieși cam șifonat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×