Lukoil: Rafinăria şi-ar putea opri activitatea din cauza sechestrului pe conturile companiei

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
14/07/2015, 14:22
Lukoil: Rafinăria şi-ar putea opri activitatea din cauza sechestrului pe conturile companiei

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de conducerea companiei care a organizat o videoconferinţă. Motivul invocat este sechestrul de două miliarde de euro pus de procurorii prahoveni pe conturi ale companiei aflate în bănci din Marea Britanie şi Olanda.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Compania îşi apără angajaţii şi precizează că nu se va retrage de pe piaţa din România. Oficialii companiei precizează că vor merge în instanţă pentru a contesta măsurile luate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Procurorii au descoperit că la Lukoil s-ar fi spălat sume uriaşe după un mecanism clasic. Banii au fost mutaţi din rafinăria din România către Olanda şi invers. Evidenţele Petrotel Lukoil arată că firma a primit sume importante de la acţionarul majoritar, care nu au mai apărut în raportările către Fisc şi nici la Registrul Comerţului.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

În plus, procurorii au descoperit că firma din România a rămas fără capital, după ce a virat către Lukoil Europe Holding din Olanda aproape două miliarde de euro. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti a dispus măsura controlului judiciar asupra a cinci persoane, între care doi cetăţeni ruşi, cu toţii angajaţi ai Lukoil Ploieşti.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Ancheta asupra Lukoil a început anul trecut. Procurorii descoperiseră la acel moment un prejudiciu de 230 de milioane de euro creat prin spălare de bani şi evaziune şi au pus sechestru pe stocurile de petrol din Portul Constanţa.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

 

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×