Luisa Lazarus și-a înmormântat bunica dând o petrecere: „Numai sârbe și hore”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/12/2019, 21:17
Luisa Lazarus și-a înmormântat bunica dând o petrecere: „Numai sârbe și hore”
Luis Lazarus a organizat o înmormântare cu muzică pentru bunica ei. Sursa foto: Facebook Luis Lazarus

Luis Lazarus și-a înmormântat bunica într-un mod… particular, cu hore și sârbe, cu chiuituri. Asta pentru că așa și-a dorit femeia, ca oamenii să se distreze la moartea ei și nu să o plângă.

Luis Lazarus, petrecere la înmormântarea bunicii sale

În timp ce cei mai mulți dintre ei noi suntem obișnuiți să ne jelim morții, există și persoane care își amintesc de ei cu zâmbetul pe buze.

De altfel, chiar și în tradiția românească există în anumite locuri acest obicei: ca mortul să nu fie plâns, ci să fie amintit așa cum era el, vesel, plin de iubire și iubind viața. căci practic, nu ne rămâne decât să continuăm să trăim cu bune și cu rele.

„La moartea mea să cânte muzica”

Luis Lazarus i-a făcut bunicii sale, care a murit recent, o promisiune: îi va respecta întru totul ultima dorință, și anume ca la înmormântarea ei să nu fie prea multe bocete, ci petrecere cu sârbe și hore.

Zis și făcut. Fostul realizator de emisiuni de la OTV a organizat o petrecere de înmormântare cu chiuituri, dorind astfel să respecte memoria bunicii sale.

Investigatorul din cazul Caracal care apare des la România TV a scris pe Facebook despre dorința pe care una din cele mai special femei din viața lui, bunica, a avut-o înainte să moară.

„Luisule eu pe tine pun baza. Tu mă îngropi. Și la moartea mea să cânte muzica, numai sârbe și hore”. (…) Pentru mine era tot EA!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×