Luis Lazarus, revoltă la adresa sistemului de sănătate, după moartea unchiului său! ”Porcilor, l-ați omorât cu zile”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 12:41
Luis Lazarus, revoltă la adresa sistemului de sănătate, după moartea unchiului său! ”Porcilor, l-ați omorât cu zile”
Luis Lazarus se revoltă împotriva sistemului de sănătate din România după moartea unchiului său. Sursa foto: kanald.ro

Luis Lazarus a trecut recent printr-o dramă, iar acum își strigă durerea și nemulțimirea la adresa sistemului medical din România! Celebrul jurnalist îi acuză pe medici că i-au scurtat drastic viața unchiului său!

Luis Lazarus se revoltă împotriva sistemului de sănătate din România după moartea unchiului său

Jurnalistul Luis Lazarus a avut un sfârșit de an de coșmar, însă și începutul lui 2020 a venit la fel de trist pentru el. Dacă la sfârșitul anului trecut și-a pierdut bunica, iată că acum este din nou în doliu, după trecerea în neființă al unchiului său preferat.

Dacă la bunica sa moartea a fost una naturală, la unchiul său altfel stau treburile. Luis Lazarus spune că unchiul său a murit cu zile! Singurii găsiți vinovați pentru tragedia prin care a trecut familia celebrului jurnalist sunt medicii care l-au tratat pe bărbat.

”Când l-au dus în final într-un salon și i-au dat un pat… A MURIT!”

Luis Lazarus a publicat recent pe pagina lui de socializare o postare prin care practic acuză sistemul medical din România de crimă, deoarece unchiul său nu a primit tratamentul necesar după ce a suferit un infarct.

”L-au omorât cu zile. Așa cum v-am spus, in aceasta luna, a murit unchiul meu! Eu eram departe și in ziua respectivă nici nu am avut semnal la telefon, fiind undeva pe mare. Am aflat cu stupoare, a doua zi!

Nu știam inițial circumstanțele, în afara de faptul ca făcuse un infarct! Revenind in țară am aflat mai multe!!! Deci vorbim din nou despre sănătate și spitale!

Deci bietul om a făcut infarct, a fost chemată salvarea, a fost dus la Spitalul județean din Drobeta-Turnu Severin și ATENTIE … ținut cinci ore pe un hol, intr-un scaun cu rotile, cu o perfuzie! După cinci ore, când l-au dus in final într-un salon și i-au dat un pat… A MURIT!”.

Jurnalistul susține că unchiul său a așteptat cinci ore pe un scaun cu rotile, cu o simplă perfuzie. Când i s-a găsit într-un sfârșit un pat, bărbatul a murit.

”Deci porcilor l-ați omorât cu zile, prin indolența voastră! Această chestiune nu poate rămâne așa! Mai mult, după ce a murit, au pus-o pe fiica lui, verișoara mea, să semneze … ATENȚIE … că NU dorește să i se facă autopsie.

Deci asta îi interesa pe ei, să NU se facă o autopsie! Ea, distrusă de durere, a semnat! Nu s-a gândit o clipa ce înseamnă asta!!! Dar eu ma gândesc!”, a scris Luis Lazarus în postarea de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×