Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct: „O să îi previn pe telespectatori” – VIDEO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
28/08/2019, 11:16
Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct: „O să îi previn pe telespectatori” – VIDEO
Momente de panică pentru Mircea Badea, în direct. Sursa foto: Antena 3

Momente dificile pentru realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, aseară. Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct. Acesta le-a spus telespectatorilor că nu se simte foarte bine, așa că le-a cerut să nu fie luat în seamă căci va fi incoerent. Realizatorul celebrei emisiuni a fost, la un moment dat, la un pas să vomite în direct.

Mircea Badea, la un pas să fie luat de SMURD, în direct

Badea s-a confruntat cu o stare de rău aseară și nu se știe cu exactitate din ce motive. Chiar dacă nu era în cele mai bune condiții să ducă emisiunea la bun sfârșit, Badea a făcut-o chinuindu-se până la sfârșit, dând dovadă de profesionalism. Acesta i-a avertizat pe telespectatori că s-ar putea să vomite, lucru pe care îl considera chiar el destul de scârbos, mai ales în direct.

„Mă simt atât de rău încât dacă nu crăp în seara asta practic sunt Duncan MacLeod din clanul MacLeod, adică Nepieritorul, gen. Dar nu spun asta ca să impresionez pe cineva, ci ca să-i previn pe telespectatori că s-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă”,  a declarat aseară Mircea Badea la Antena 3.

„Mai nasol ar fi cu vomitatul. Mi-e că-mi iese”

„Mai nasol ar fi cu vomitatul, asta chiar ar fi o chestie scârboasă. Nu intenționez, dar mi-e că-mi iese”, a continuat aseară Badea. În cele din urmă, prezentatorul a reușit să treacă cu brio peste momentele grele și a abordat așa cum a putut subiectele principale ale zilei, abordate de presă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×