Nepotul FAVORIT al lui Gigi Becali e TERORIZAT de BOMBA SEXY cu cele mai mari unghii din România!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
21/03/2014, 13:37
Nepotul FAVORIT al lui Gigi Becali e TERORIZAT de BOMBA SEXY cu cele mai mari unghii din România! GALERIE FOTO

O simpla partida de sex poate avea repercusiuni grave. Cel putin asa i s-a intamplat lui Lucian Becali, care nu mai poate scapa de o tanara insistenta. Tanar si vesnic pus pe distractie, nepotul lui Gigi Becali se afla, acum, in mare incurcatura.

Tanar, fara obligatii si mai ales pus pe distractie, nepotul preferat a lui Gigi Becali isi mareste aproape in fiecare weekend palmaresul. Daca unele experiente sunt placute, printre ele se strecoara si altele neplacute. De curand, prin oras se zvoneste ca Lucian nu mai poate scapa de insistentele unei domnisoare, care nu pare sa inteleaga ca intre ea si Lucian nu exista nimic si ca el nu vrea sa aiba de-a face cu ea.

Tanara pe nume Andreea Dragomir este cunoscuta prin oras dupa unghiile false imense pe care le are aplicate. Desi poate Lucian a fost atras de acest lucru, initial, dat fiind faptul ca, prin anturajul multor tineri, aceste unghii imense sunt considerate un fetis, ulterior si-a dat seama ca a facut cea mai mare greseala.

Surse din preajma tanarului om de afaceri sustin ca, imediat dupa ce noaptea de amor dintre el si bruneta s-a incheiat, Becali a sperat ca fiecare sa-si vada de trebuiri. Din pacate, tanara se pare ca nu a inteles „mesajul” asa ca a inceput sa-l agaseze.

Aceleasi surse povestesc cum Lucian se simte hartuit, intrucat Fata l-ar suna zi si noapte cu speranta unei noi intalniri. Ba, mai mult, se pare ca incearca sa afle locurile unde iese nepotul lui Gigi si isi face si ea aparitia. La randul lui, Lucian nu ii acorda atentie si incearca sa-i explice ca nu isi doreste o relatie cu ea si ca intre ei nu a fost nimic mai mult decat sex.

De-a lungul timpului, Lucian Becali si-a facut un nume de „Don Juan”. Barbatul a fost cuplat cu mai multe vedete autohtone, cu unele si-a recunoscut relatia, insa cu multe dintre ele a declarat ca nu a depasit pragul de prietenie. Printre cele care au fost cuplate cu Lucian se numara Diana Munteanu, Cristina Roventa, actuala iubita a fotbalistului Alex Maxi, Agnes Matoko, Roxana Vancea.

2 3 4

 

SURSA: CANCAN.RO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×