Lovitură pentru toţi cei care iau filme de pe torrente! Ce se va întîmpla cu descarcarile ilegale

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
25/08/2015, 21:11
Lovitură pentru toţi cei care iau filme de pe torrente! Ce se va întîmpla cu descarcarile ilegale

Regulile jocului se vor schimba total in lumea torrentelor. uTorrent face acum eforturi pentru a le cere bani utilizatorilor sai. Clientul pentru descarcarea filmelor, pieselor si softurilor are un numar mare de fani la nivel mondial: 170 de milioane.

Echipa din spatele acestui proiect face eforturi pentru a crea un model de business care sa si duca la monetizarea numarul urias de utilizatori. Compania nu este multumita de varianta actuala de business, in care banii vin din reclame.

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

Saptamana trecuta, un membru al echipei uTorrent a scris intr-o postare pe forum ca a petrecut ultimele luni incercand sa gaseasca o metoda pentru a produce bani fara sa distruga experienta utilizatorilor sau calitatea produsului.

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

In urmatoarele luni, cei de la uTorrent vor testa mai multe moduri de monetizare. Echipa a declarat ca vor exista variante atat pentru cei care vor sa investeasca mai mult, cat si pentru cei care vor doar servicii minime.

Sursă: www.yoda.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×