Lovitură pentru PSD! Cu cine se aliază Dacian Cioloș la alegeri! VIDEO

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
03/02/2019, 09:45
Lovitură pentru PSD! Cu cine se aliază Dacian Cioloș la alegeri! VIDEO GALERIE FOTO
Dacian CIoloș se aliază la alegeri cu Dan Barna

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, cu cine se aliază la alegeri. Politicianul a menționat că s-a născut principala forță de opoziție, anume :Alianța 2020 USR+ PLUS. Decizia a fost luată de forurile de conducere ale celor două partide, ce au început deja să și posteze mesaje pe Facebook.

„Avem alianţă! La ora 20:20 s-a decis Alianţa 2020 USR PLUS“, a fost mesajul USR publicat pe Facebook. Cel al partidului PLUS a avut o rezonanță diferită, sunând aproape ca un imn. „S-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!“, a fost mesajul celui de-al doilea partid.

Dacian Cioloș se aliază la alegeri cu Dan Barna

Iar, după ședința acestora, Dacian Cioloș și Dan Barna au făcut declarații de presă. „Da, Dacian Cioloș va fi cap de listă. Vor continua apoi Cristian Ghinea, Dragoș Pâslaru, Clotilde Armand și lista continuă, cum a mai ieșit în presă în diverse variante.

Alianta 2020 USR PLUS

Astăzi s-a format principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR PLUSUSR şi PLUS au decis, sâmbătă, după întâlnirea Comitetului Politic USR și a Consiliului Național PLUS ca cele două partide să formeze alianța “2020 USR PLUS” pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019. ??Hai cu noi! usr.ro/inscriere

Gepostet von Uniunea Salvați România – USR am Samstag, 2. Februar 2019

Este o listă în care avem consistență și experiență politică de ambele părți și acesta este elementul cel mai important”, a spus Dan Barnă. În completare, a venit și Dacian Cioloș.

Lovitură pentru PSD! Cu cine se aliază Dacian Cioloș la alegeri!
Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, cu cine se aliază la alegeri

Noi avem un fist prim ministru, avem doi foști miniștri, avem oameni cu experiență în Parlamentul European, cu experiență în politicile europene, avem foarte mulți oameni noi care au candidat prima dată și care au experiență tehnică profesională foarte bună și intenția noastră, ce o să propunem colegilor de la USR este să nu prezentăm doar o listă de candidați, ci să prezentăm echipe pentru acești candidați”, a spus fostul premier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×