LOVITURĂ pentru Cristea. Nu se aştepta la aşa ceva!

Ionuţ Cataramă   
în Liga 1
08/02/2014, 08:29
LOVITURĂ pentru Cristea. Nu se aştepta la aşa ceva!

Iminentul divorţ dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav părea că-i va lăsa cale liberă lui Adrian Cristea spre inima roşcatei, numai că lucrurile par să fi luat o turnură total neaşteptată, iar cei doi încă soţi sînt mai aproape de o lună de miere decît de un partaj!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au depus actele de divorţ în ciuda cîrcotaşilor care jurau că prezentatorul de la meteo bate în retragere după ce a declarat public că roşcata este „viitoarea fostă soţie”. Cu toate acestea, relaţia dintre ei este departe de a se fi încheiat. Dimpotrivă! Fosta asistentă TV şi partenerul ei de viaţă petrec tot timpul liber împreună, iar cea mai mediatizată femeie din România pare dispusă să facă orice ca să recîştige încrederea lui Victor.

Ba mai mult, „furtuna” stîrnită de escapada ei cu Adi Cristea la Paris a determinat-o pe protagonista noastră să-i propună soţului să meargă într-o… lună de miere exotică. Iar ca destinaţie, s-a gîndit la Insulele Maldive, locaţie superba de unde tocmai s-au întors amicele ei, Ana Radu şi Vika Jigulina. Şi dacă destinaţia va fi una prea îndepărtată pentru timpul limitat de care dispune Victor, atunci roşcata este dispusă să se mulţumească şi cu o minilună de miere, însemnînd cîteva zile într-o capitală europeană pe care să o cutreiere mînă în mînă, numai ei doi.

Imediat după nuntă, Bianca a ales să plece cu prietenele ei într-o vacanţă de o săptămînă în Dubai. Din cauza serviciului, Victor nu a putut să o însoţească, ci a fost nevoit să rămînă în Bucureşti.

Sursa: wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×