Lovitură grea pentru cei care descarcă filme de pe Internet

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 15:36
Lovitură grea pentru cei care descarcă filme de pe Internet

Unul dintre cele mai mai motoare de cautare folosite pentru torrente s-a inchis brusc, fara ca nimeni sa stie de ce.

Este vorba despre Torrentz.eu, care si-a inchis portile dupa 13 ani de la lansare, lasand milioane de utilizatori neconsolati, informeaza The Next Web.

Hompage-ul este inca activ, dar vorbeste despre Torrentz la trecut, motorul de cautare care indexa rezultatele altor zeci de site-uri nemaifiind functional si linkurile devenind inutilizabile.

Astfel, comunitatea iubitorilor de filme descarcate gratis de pe Internet a suferit cea de a doua grea pierdere in mai putin de trei saptamani, dupa ce KickassTorrents s-a inchis ca urmare a arestarii fondatorului sau, Artem Vaulin, in Polonia.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Gimnasta Elena Shushunova a murit! Anunțul trist al Federației de Gimnastică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.