Lovitură dură pentru iubita româncă a lui Berlusconi

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/01/2014, 08:54
Lovitură dură pentru iubita româncă a lui Berlusconi
Ioana Vişan

Dezvăluiri incendiare în ziarul “La Repubblica”! S-a sfârşit traiul de lux al Ioanei Vişan şi al celorlalte protejate ale lui Silvio Berlusconi. Fostul premier le-a tăiat ajutoarele de 2.500 de euro (11.322 lei) pe lună.

Procuratura din Milano a decis, ieri, să înceapă oficial cercetările împotriva lui Silvio Berlusconi (76 de ani), care e acuzat de coruperea martorilor în procesul în care a fost condamnat pentru că a plătit să facă sex cu o minoră.

De teamă că nu mai scapă de arestul la domiciliu, fiindcă deja şapte fete care au participat la petrecerile deocheate au recunoscut că li se oferă ajutoare băneşti, fostul premier a decis să închidă robinetul.

El are o avere de 4,3 miliarde de euro. Printre fete se numără şi românca Ioana Vişan (26 de ani) care a mărturisit că Berlusconi îi asigura toate condiţiile necesare, bani şi o casă: „Eu locuiesc într-un apartament de-al lui din Milano şi lunar îmi dă câteva mii de euro… Cel mai scump cadou de la el a fost un set de bijuterii”.

În 2006, Ioana susţinea că a trimis în ţară 100.000 de euro (453.000 de lei) din Italia. Acum, ea riscă să fie condamnată la 7 ani de închisoare pentru mărturie mincinoasă. Asta, în urma noilor cercetări demarate ieri împotriva lui Berlusconi, care este acuzat şi că a mituit martorii. În afară de Ioana Vişan, în lista celor 32 de martori socotiţi mincinoşi de către procurori figurează şi Ioana Claudia Amarghioalei (21 de ani).

Românca, la vila premierului în 2009 

Scandalul sexual în care este implicat Silvio Berlsuconi a izbucnit în 2010, sub acuzaţia că a făcut sex cu minora Karima El Mahroug. Fostul premier a mai fost acuzat că, în 2009, organiza orgii la vilele sale Certosa şi Arcore, de lângă Milano, la care participau multe tinere, între care şi Ioana Vişan, Ioana Claudia Amarghioalei şi Florina Marincea.

Click! v-a relatat pe larg, în octombrie 2009, despre legătura „specială” dintre Ioana Vişan şi Il Cavaliere. La 24 iunie 2013, Berlusconi a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a plătit să facă sex cu o minoră, dar sentinţa nu e definitivă.

Sursa: click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×