Lovitură dură pentru Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Alina s-a răzgîndit şi nu mai acceptă divorţul

Mirela Apostol   
în Hotnews
24/04/2016, 15:33
Lovitură dură pentru Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Alina s-a răzgîndit şi nu mai acceptă divorţul GALERIE FOTO

Cristi Borcea reuşise să îşi convingă soţia să divorţeze pe cale amiabilă, pentru o avere de 3 milioane de euro. Însă, pe ultima sută de metri, Alina s-a răzgândit şi a refuzat apartamentul si cele două restaurante din America. Mai mult, ea i-a transmis şi un mesaj şocant soţului din închisoare.
Viaţa lui Cristi Borcea ar putea ajunge foarte uşor o carte de film. Acesta a ajuns dintr-un băiat de cartier, într-un milionar în euro, şi-a lăsat soţia pentru amantă, iar după ce s-a însurat cu amanta, a decis să divorţeze de ea pentru altă femeie.

Omul de afaceri a făcut copii cu patru femei, a intrat la închisoare, iar acum se pregăteşte să devină tată pentru a şaptea oară.

În luna februarie a acestui an, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, confirmând, astfel, ceea ce se vorbea pe la colţuri, că ea şi Borcea sunt amanţi de mulţi ani şi că acesta este motivul pentru care manechinul a divorţat de Cristian Boureanu. Vestea sarcinii a dărâmat-o pe Alina Borcea, care a mărturisit public, printre lacrimi, că ea nu are soţ de lăsat şi că nu are de gând să divorţeze.

Nu mai vrea să accepte divorţul la notar!

Câteva săptămâni, Cristi Borcea a fost nehotărât şi nu a ştiut cu care dintre cele două femei din viaţa lui vrea să rămână, cu amanta sau cu soţia. Însă, în cele din urmă, se pare că a ales-o pe Valentina Pelinel, care va aduce pe lume un băiat în luna mai. Vâzând că nu mai are de ales, Alina Borcea a plecat în America, nu înainte de a accepta oferta soţului ei. Aceea de a-i acorda divorţul pe cale amiabilă, în schimbul apartamentului, a restaurantului şi a shaormeriei pe care Borcea le deţine în America.

Singura condiţie pusă de afacerist a fost ca Alina să nu se întoarcă în ţarî până în luna mai. Ei bine, pe ultima sută de metri, Alina s-a răzgândit. Sursele CANCAN.ro ne-au mărturisit că blondina i-a transmis soţului ei prin intermediul avocaţilor că nu vrea nimic de la el şi că nu vrea să îl piardă:”Eu nu vreau să mă despart. Dacă el vrea, să se ducă la tribunal”, i-a spus Alina avocatului său.

Citeşte mai mult pe cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×