Lovitură de zile mari pentru Mutu! Va colabora într-un videoclip cu un celebru rapper american

Răzvan Scarlat   
în Reality show
17/03/2014, 08:28
Lovitură de zile mari pentru Mutu! Va colabora într-un videoclip cu un celebru rapper american GALERIE FOTO

După o carieră de succes în fotbalul, se pare că a venit timpul ca Adrian Mutu să încerce şi altceva. Acesta a bătut palma cu unul dintre cei mai grei rapperi din lume, iar cît de curînd va demonstra că poate oricînd să devină… actor.

Conform cancan.ro., “Briliantul” va juca în noul videoclip al lui Snoop Dogg, care va fi turnat la jumătatea lunii aprilie. „Pînă acum, am folosit alţi actori în videoclipurile pe care le-am realizat, dar am descoperit că Mutu are un mare potenţial. Totodată, are foarte mulţi fani în rîndurile băieţilor, iar frumuseţea lui atrage toate femeile. I-am făcut personal această propunere lui Adrian, iar întreaga echipă vede în el un bun promotor al clipului”, a declarat regizorul videoclipului, Massimo Caroletti.

2011 Billboard Music Awards - Press Room

Urmează să participe la proba de costume

Chiar dacă poate părea că e destul de simplu să joci într-un videoclip, iată că lucrurile nu stau chiar aşa. Pentru ca totul să fie pus la punct, Mutu va trebui să treacă şi printr-o probă de costume, care va avea loc în curînd. „Vom face inspecţia şi o probă a costumelor, iar abia apoi vom filma clipul. La jumătatea lunii aprilie vom fi la filmări, la ETO Park Gyor, iar o echipă de peste 20 de oameni va lucra ca totul să iasă aşa cum trebuie”, a dezvaluit regizorul.

„Viitorul lui este în lumea spectacolului”

În cei doi ani de cînd îl cunoaşte pe Adrian Mutu, Massimo Caroletti a descoperit în el un adevărat talent, pe care este hotărît să îl promoveze aşa cum trebuie. „Îl cunosc de doi ani, iar între noi s-a legat şi o prietenie, care devine mai puternică în fiecare zi. Îl respect foarte mult, pentru că este o persoană loiala şi serioasă. Din punctul meu de vedere, viitorul lui este în lumea spectacolului. Desigur, după ce va termina cu fotbalul, peste zece ani”, a spus Caroletti.

SURSA: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×