ŞOC în Liga 1! 5 ani de PUŞCĂRIE pentru UCIDERE din culpă!?

Ionuţ Cataramă   
în Stiri sportive
06/03/2015, 17:30
ŞOC în Liga 1! 5 ani de PUŞCĂRIE pentru UCIDERE din culpă!? GALERIE FOTO

A trecut mai bine de un an de la tragicul accident provocat de marele fotbalist Silviu Lung, actualmente antrenor de portari la CS Universitatea Craiova, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar copiii acestuia au ajuns în stare gravă la spital. Dosarul fostului portar al naţionalei a ajuns pe masa unui procuror cu propunere de trimitere în judecată pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Accidentul în care a fost implicat marele fotbalist s-a petrecut la începutul anului trecut, pe raza judeţului Dolj. Din primele cercetări s-a stabilit că sportivul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal o altă maşină care circula regulamentar. Şoferul, Dan Constantin Niţu, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc, iar cei doi copii, Andrei, în vârstă de 15 ani, şi Andreea, în vârstă de 17 ani, dar şi Silviu Lung au ajuns la spital cu răni grave.

E OFICIAL!!! ANUNTUL BOMBA AL GUVERNULUI CU PRIVIRE LA ARMATA OBLIGATORIE!!! AI PANA IN 35 DE ANI??? TE PRIVESTE!!!

Cercetările au durat aproape un an, timp în care specialiştii au efectuat două expertize tehnice ale autoturismelor implicate în accident. Joi, judiciariştii craioveni au trimis dosarul lui Silviu Lung, în care este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, procurorilor doljeni cu propunerea de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, Silviu Lung riscă să ajungă după gratii. Confom Codului Penal, infracţiunea uciderea din culpă de pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Trauma accidentului a lăsat urme adânci în sufletul marelui sportiv. Greu şi cu emoţii în glas, parcă retrăind acele momente, fostul portar internaţional a recunoscut, pentru Spynews, că face eforturi mari să treacă peste această tragedie. „Este foarte greu să treci peste aşa ceva. Nu doresc nimănui să simtă ce am simţit eu. Doar eu ştiu ce este în sufletul meu. Este foarte dificil să treci peste, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat.

MEGA LOVITURA PENTRU GIGI BECALI!!! IN ZIUA IN CARE INSTANTA A DECIS ELIBERAREA, DNA I-A DAT O LOVITURĂ SUB CENTURA!!! ANUNTUL OFICIAL!!! 

 

Mi-au recomandat doctorii să merg la psiholog, dar vreau să mă vindec singur, cu toate că nu este uşor. Am lângă mine familia, prietenii şi mă ajută foarte mult. Am vorbit cu soţia victimei şi mi-au spus că se putea întâmpla oricui şi asta m-a mai liniştit. M-a ajutat mai mult decât toţi doctorii”, a mai spus fostul portar, la câteva luni de la producerea accidentului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×