Lovitură pentru Sîrbu! E distrus! Cel mai bun prieten l-a trădat!

Gabriel Esanu   
în Hotnews
04/02/2015, 12:10
Lovitură pentru Sîrbu! E distrus! Cel mai bun prieten l-a trădat! GALERIE FOTO

Chiar dacă este angajat al ziarului „Gîndul”, deţinut de Mediafax Group, Cristian Tudor Popescu l-a atacat dur pe Adrian Sîrbu, pe care l-a criticat pentru modul în care a protestat la decizia arestării sale. Invitat la emisiunea „Vorbeşte liber”, la TVR 1, CTP a lansat un atac fără precedent la adresa celui care îl plăteşte.

BOOMERANG TV SE RELANSEAZĂ! CE DESENE ANIMATE VEI PUTEA URMĂRI PE ACEST POST!

„În primul rînd ca om nu pot să fiu decît trist văzînd ce se întîmplă. Comp. dl Sîrbu a fost greu de suportat, un gest de un chici desăvîrşit pentru cineastul Adrian Sîrbu, de acum 30 de ani. A fost un gest îngrozitor pentru regizorul Adrian Sîrbu, un gest de un kitsch îngrozitor. Ridicatul ăla cu degetele în V, ridicatul cătuşelor… a fost un gest „becalian”. Becali a ridicat în felul ăsta mîinile cu cătuşele. Apoi, să exprimi acest look comun pe care îl auzim de ani de zile… pe toţi politicienii, pe toţi afaceriştii, pe toţi interlopii arestaţi îi auzim de 25 de ani spunînd: ‘e un dosar politic, e o conspiraţie împotriva mea, e Băsescu, e Ponta, e Ghiţă, e Miţă, e Liţă, e SRI-ul, e Justiţia… totul, naţional, mondial, universal e împotriva mea. E o mare greşeală. Întîi e vorba de un aspect estetic, de aia o spun în legătură cu Adrian Sîrbu. Cum să nu-ţi crape dinţii cînd rosteşti lucrurile astea, din punct de vedere estetic. Să spui aşa ceva, ce au spus toţi hoţii de-a lungul anilor”, a spus Cristian Tudor Popescu la TVR 1. 

Elena Udrea nu mai are IMUNITATE

 

Vezi video

Reacţia neaşteptată a lui Cristian Tudor Popescu i-a provocat multă tristeţe lui Adrian Sîrbu, cel care îl aprecia foarte mult pe jurnalist şi pe care îl considera un foarte bun prieten.

Despărţirea anului! Nicole Scherzinger l-a părăsit pe Hamilton. Motivul e INCREDIBIL

Nu este prima dată cînd CTP se exprimă deschis împotriva celui care îl plăteşte: „În ce mă priveşte, n-am avut niciodată o funcţie în grupul Mediafax, iar director al ziarului Gândul nu mai sunt de 7 ani. Ceea ce nu înseamnă că soarta ziarului nu mă afectează, ca fondator al Gândului şi ca om. Dar cu atât mai puţin am vreo treabă cu operaţiunile financiare ale conducerii trustului, singura legătură fiind salariul pe care îl primesc pe card, chiar şi în posibila stare de insolvenţă, potrivit legii”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un editorial, imediat după ce au apărut ştirile despre anchetarea lui Sîrbu.

VIDEO / Loredana Chivu a băgat bărbaţii în fibrilaţii

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×