Lovitură cruntă pentru PRO TV. Ştirea care anunţă dezastrul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/01/2015, 11:21
Lovitură cruntă pentru PRO TV. Ştirea care anunţă dezastrul

Central European Media Enterprises a început anul cu stângul. În prima lună a lui 2015, acţiunile CME au înregistrat deja o scădere de peste 14%.

De la începutul anului 2015 până acum, acţiunile CME, compania mamă Pro TV, au înregistrat o scădere de 14,02, deşi la ultima sesiune de tranzacţionare s-au apreciat cu 5,34%.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

SURPRIZĂ. Un cunoscut prezentator şi-a DAT DEMISIA

ELENA UDREA ameninţă cu dezvăluiri pe FACEBOOK

A murit primul preşedinte al Bulgariei de după comunism

În ultimul an, acţiunile grupului au pierdut nu mai puţin de 9,8% din valoare, iar în ultimii 5 ani, acţiunile Central European Media Enterprises s-au depreciat cu peste 90%. Anunţul referitor la scăderea de 14% vine ca o lovitură cruntă pentru vedetele postului, în frunte cu Andreea Esca şi Cătălin Măruţă, în condiţiile în care structura salarială în cadrul trustului ar putea fi micşorată din cauza acestor probleme.

Ce dramă! A murit unul dintre cei mai mari poeţi ai lumii

FOTO. Gică Popescu, pagubă de 8 milioane de euro

VIDEO. Un bărbat înarmat a pătruns în sediul Televiziunii publice olandeze

CME este o companie de televiziune cu operaţiuni în şase state din Europa Centrală şi de Est. În România, CME include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, ProCinema, Sport. ro, ProTV Interna­tional, ProTV Chisinau si MTV România.

Mai multe pe: capital.ro

Ioan Niculae s-a prezentat la DIICOT

GALERIE FOTO. CELE MAI PENIBILE poze de la nuntă!

O bătrînă din Botoşani a ajuns la spital după o partidă de amor

Închide ×