Lovitura colosală pentru „Prinţul” Cristea!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
14/03/2014, 09:00
Lovitura colosală pentru „Prinţul” Cristea!

Anul 2013 a inceput extrem de prost pentru Adrian Cristea. Parasit de Bianca Dragusanu, care nu vrea sa mai auda de el, fotbalistului ii merge prost si in afaceri. Mai exact, atelierul sau de croitorie ii aduce acestuia un profit foarte mic.

Ghinioanele se tin lant pentru Adrian Cristea, care nu reuseste sub nici o forma sa isi puna viata in ordine. Ramas de cateva luni fara echipa de club, dupa ce Steaua a reziliat contractul cu el, transferul cu arabii de la Maccabi Petah Tikva a picat in ultima clipa. De atunci, impresarul fotbalistului a cautat cu disperare o echipa care sa il doreasca pe Cristea, insa nimeni nu face vreo oferta pentru mijlocas.

Victor a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca Bianca si Adrian au fost la Paris

Victor a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca Bianca si Adrian au fost la Paris

Nici macar pe plan personal, lucrurile nu stau mai bine pentru Adrian. Dupa escapada la Paris cu Bianca Dragusanu, acesta era sigur ca roscata se va intoarce imediat in bratele si in patul lui. Surpriza insa!

In ciuda faptului ca a divortat de Victor Slav, Bianca nu vrea sa mai auda de Cristea. Ca si cum viata sa nu ar fi fost un haos, fotbalistul a inceput sa piarda si singura sursa de venit pe care o avea. Mai exact atelierul de croitorie pe care si l-a deschis inca de anul trecut si care mergea excelent:

„Adi are acolo haine pentru toate buzunarele. Are ceva mic, gen butic. Foarte cochet, cu materiale de buna calitate. Mult timp a scos un profit frumusel, aproximativ 10.000 de euro pe luna.

Din ianuarie insa, acest lucru s-a schimbat. Adica vanzarile au devenit din ce in ce mai mici. Ce sa mai, din ianuarie nu au fost mai mari de 3000 de euro. Daca nu isi gaseste urgent echipa, va avea probleme mari. Iar din banii astia trebuie sa si plateasca mai multe cheltuieli”, a declarat un apropiat al lui Cristea, pentru CANCAN.ro.Nu da nici un ban pentru cresterea fiicei sale!

 

Denisa, Adi si micuta Rania

Desi au fost perioade in care a castigat zeci de mii de euro pe luna, Adrian Cristea nu prea a contribuit financiar la cresterea fetitei sale, Rania, in varsta de cinci ani. Fotbalistul nu ii plateste pensie alimentara si ii da cate o suta de euro la cateva luni. Din cand in cand, el ii mai daruieste fiicei sale si a Denisei Nechifor, haine si pantofi. Mai putin, insa, decat ar trebui.

Sursa: cancan.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×