LOVITURĂ! Bianca Drăguşanu şi-a prezentat iubitul pe facebook! Galerie FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
16/11/2015, 14:11
LOVITURĂ! Bianca Drăguşanu şi-a prezentat iubitul pe facebook! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Nimeni nu ştie când sunt împreună şi când se despart, cert este că între cele două vedete este o relaţie cu năbădăi. Bianca Drăguşanu s-a lăudat pe internet cu o imagine în care apare alături de fostul ei soţ, Victor Slav. (poziţia 37 în galerie foto)

Unde mai pui că cei doi porumbei s-au şi asortat la haine, ca să nu încapă îndoială că nu se iubesc. Se pare că au trecut peste toate neînţelegerile şi că sunt din nou împreună.

Focoasa roşcată şi-a încântat fanii cu o imagine sexy, pe reţeaua de socializare Facebook. Bianca apare în poză alături de Victor Slav, care o ţine tandru în braţe. Cei doi sunt asortaţi, îmbrăcaţi alb şi negru. Fanii au sărit să le complimenteze pe vedete.

„Cea mai frumoasă pereche”, le-a spus un internaut.

Cei doi porumbei au avut dintotdeauna o relaţie cu năbădă. S-au căsătorit relativ repede, la şase luni de relaţie. Au divorţat tot repede, după ce focoasa roşcată ar fi avut o escapadă cu un alt bărbat. Nimic nu îi opreşte însă. Se pare că s-au împăcat şi că se iubesc la fel ca-n prima zi, dacă ar fi să judecă după ultima imagine publicată de Bianga Drăguşanu pe pagina ei de Facebook, care a strîns peste 37.000 de aprecieri din partea fanilor celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×