LOVITURĂ! Bianca Drăguşanu şi-a prezentat iubitul pe facebook! Galerie FOTO

Mirela Apostol  
înHotnews
16/11/2015, 14:11
LOVITURĂ! Bianca Drăguşanu şi-a prezentat iubitul pe facebook! Galerie FOTOGALERIE FOTO

Nimeni nu ştie când sunt împreună şi când se despart, cert este că între cele două vedete este o relaţie cu năbădăi. Bianca Drăguşanu s-a lăudat pe internet cu o imagine în care apare alături de fostul ei soţ, Victor Slav. (poziţia 37 în galerie foto)

Unde mai pui că cei doi porumbei s-au şi asortat la haine, ca să nu încapă îndoială că nu se iubesc. Se pare că au trecut peste toate neînţelegerile şi că sunt din nou împreună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Focoasa roşcată şi-a încântat fanii cu o imagine sexy, pe reţeaua de socializare Facebook. Bianca apare în poză alături de Victor Slav, care o ţine tandru în braţe. Cei doi sunt asortaţi, îmbrăcaţi alb şi negru. Fanii au sărit să le complimenteze pe vedete.

„Cea mai frumoasă pereche”, le-a spus un internaut.

Cei doi porumbei au avut dintotdeauna o relaţie cu năbădă. S-au căsătorit relativ repede, la şase luni de relaţie. Au divorţat tot repede, după ce focoasa roşcată ar fi avut o escapadă cu un alt bărbat. Nimic nu îi opreşte însă. Se pare că s-au împăcat şi că se iubesc la fel ca-n prima zi, dacă ar fi să judecă după ultima imagine publicată de Bianga Drăguşanu pe pagina ei de Facebook, care a strîns peste 37.000 de aprecieri din partea fanilor celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×