LOTO: Marele premiu la Joker, câștigat în Bistrița-Năsăud. Este al doilea ca valoarea din istoria jocului

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
28/10/2019, 10:02
LOTO: Marele premiu la Joker, câștigat în Bistrița-Năsăud. Este al doilea ca valoarea din istoria joculuiGALERIE FOTO
Marele premiu la Joker a fost câștigat. Sursa foto: digi24.ro

Un român este mai bogat cu 3,73 de milioane de euro, după ce a câștigat marele premiu la extragerea loto Joker. Fericitul câștigător a nimerit numerele norocoase pentru care a plătit suma de 8,5 lei! Este al doilea cel mai mare premiu ofert vreodată la aceasă loterie.

Marele premiu la Joker a fost câștigat

Marele premiu la jocul Joker, categoria I, în valoare de peste 3,73 milioane de euro, a fost câştigat la extragerea de duminică, după cum a anunţat Loteria Română.

Potrivit sursei citate, biletul norocos jucat la agenţia 06-009 din Năsăud (judeţul Bistriţa-Năsăud) a costat 8,5 lei şi i-a adus posesorului acestuia un câştig total în valoare de peste 17,76 milioane de lei (mai mult de 3,73 milioane de euro). Jucătorul norocos a completat biletul norocos cu două variante simple.  35, 17, 4, 42, 31, +9. Acestea sunt numerele norocoase care i-au adus jucătorului al doilea cel mai mare premiu al loteriei Joker.

Este al doilea cel mai mare câștig din istoria loteriei Joker

Loteria Română precizează că premiul câştigat duminică este al doilea ca valoare din istoria acestui joc, cel mai mare câştig la Joker fiind consemnat în data de 2 august 2018, în valoare de peste 20,57 milioane de lei.

Cel mai recent câştig la categoria I la Joker a fost înregistrat pe data de 14 octombrie 2018 şi a fost în cuantum de 3,84 milioane de lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data extragerii pentru a-şi revendica câştigul.

Dacă vă lovește și pe voi norocul, trebuie să știți de unde vă ridicați premiul, în funcție de valoarea acestuia!

”● castigurile a caror valoare unitara bruta nu depaseste 3.000,00 lei inclusiv, se achita in orice agentie loto proprie sau mandatara, dotata cu echipament Site Controller, cu exceptia agentiilor mandatare pentru care, conform clauzelor contractuale se prevede altfel (retelele de vanzare Carrefour, LS Travel Retail si OMV nu achita castiguri).Va rugam sa contactati reprezentantii Punctului de Lucru Judetean pentru a fi indrumati catre cea mai apropiata agentie care poate efectua plati de pana la 3.000,00 lei. Lista telefoane Puncte de Lucru Judetene
● castigurile a caror valoare unitara bruta este cuprinsa intre 3.000,01 lei si 10.000,00 lei inclusiv, se achita la casieria platitoare resedinta de judet;
● castigurile a caror valoare unitara bruta este de peste 10.000,00 lei, se achita la Aparatul Central al C.N.L.R.– S.A.
Plata castigurilor se face in termen de 90 de zile de la data tragerii”, precizează Loteria Română.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×