Câştigase 24 de milioane de dolari la loto, dar habar nu a avut!

Daniel Vlad   
în Hotnews
15/10/2017, 00:09
Câştigase 24 de milioane de dolari la loto, dar habar nu a avut!

LOTO a facut fericit un american.  Timp de o jumătate de secol, Jimmie Smith şi-a încercat norocul la loteria din SUA, însă niciodată nu a câştigat un premiu. Cel puţin aşa credea el…”Un norocos new-york-ez are un premiu de 24 de milioane de dolari de ridicat de la Loto, însă câştigătorul trebuie să se grăbească, pentru că trece timpul”, a anunţat în luna mai directorul Comisiei Loteriei din New York, Gweneth Dea, potrivit Washinton Post.

Astfel, biletul câştigător din 25 mai 2016, care fusese jucat la o agenţie loto din New York era pe cale să expire, iar reprezentanţii loteriei făceau un ultim apel pentru a-l găsi pe norocosul jucător.”Le cerem jucătorilor loteriei din New York să îşi verifice buzunarele. Verificaţi-vă cutia de mănuşi. Uitaţi-vă sub canapea. Dacă aveţi biletul câştigător noi abia aşteptăm să vă cunoaştem”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Loto l-a făcut bogat

Smith, în vârstă de 68 de ani, a auzit acest anunţ la ştirile de seară de la televizor, iar ulterior şi-a dat seama că era posibil să aibă şi el câteva bilete de anul trecut. Şi astfel, după ce a căutat prin buzunare, a găsit hârtia norocoasă, cu numerele 5, 12, 13, 22, 25, 35.

”Am stat aşa un minut, gândindu-mă, O fi adevărat ce văd? Apoi mi-am scos capul pe geam ca să respir aer curat. Aveam dubii serioase. Trebuia să mă conving singur că era adevărat ce se întâmpla.” – a povestit bărbatul, care are şi un nepot.

Pe 25 mai 2017, chiar în ziua în care expira revendicarea premiului cel mare, Smith s-a prezentat cu biletul. El a ales să îşi primească banii în rate, timp de 26 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×