Când are loc ultima extragere Loto 6/49! Loteria Română și-a suspendat activitatea în contextul epidemiei de coronavirus

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/03/2020, 17:07
Când are loc ultima extragere Loto 6/49! Loteria Română și-a suspendat activitatea în contextul epidemiei de coronavirus
Loteria Română își suspendă activitatea începând cu data de 18 martie. Sursa foto: hepta.ro

Având în vedere numărul tot mai mare al persoanelor infectate cu COVID-19 pe teritoriul țării noastre, 246 până la această oră, Loteria Română se vede nevoită să-și suspende activitatea pe o perioadă nedeterminată, pentru protejarea sănătății angajaților. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției, printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de miercuri, 18 martie.

Loteria Română își suspendă activitatea începând de astăzi. Când va avea loc ultima extragere

În aceste condiții, comercializarea produselor loteristice, loz, videoloterie și pariuri mutuale se sistează începând de astăzi, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Cât despre cei care au cumpărat deja bilete pentru extragerea de joi, 19 martie, trebuie să știe că aceasta se va desfășura conform programului.

Totodată, plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii din județul respectiv, lista completă putând fi consultată pe site-ul Loteriei Române.

De asemenea, se vor face plăți la sediile Punctelor de Lucru Județene și la nivelul aparatului central, în conformitate cu plafoanele stabilite”, informează reprezentanții instituției conduse de Alexandru Croitoru.

Anunțul Loteriei Române privind suspendarea activității în contextul epidemiei de coronavirus

Începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Prin urmare, începând de astăzi, agențiile LOTO sunt închise.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19.03.2020, facem precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc. Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii casierie reședință de județ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei.

De asemenea, se vor face plăți la sediile Punctelor de Lucru Județene și la nivelul aparatului central, în conformitate cu plafoanele stabilite și comunicate pe site-ul nostru”, se arată în comunicatul transmis de Loteria Română.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×