Loteria Română, anunț de 1 martie! Câți bani a costat biletul câștigător de la NOROC și cine a luat premiul

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 11:48
Loteria Română, anunț de 1 martie! Câți bani a costat biletul câștigător de la NOROC și cine a luat premiul GALERIE FOTO
Loteria Română a făcut anunțul chiar în prima zi de primăvară

Primăvara a început cum nu se putea mai bine pentru un jucător la NOROC. Loteria Română a anunțat astăzi că s-a înregistrat un nou câștig record la jocul NOROC. Fericitul câștigător își va rotunji veniturile cu frumoasa sumă de 148.827,24 lei.

Câți bani a costat biletul câștigător

Pentru un jucator sau poate chiar o jucatoare  din Botosani, primavara incepe cum nu se poate mai bine, sub semnul NOROCULUI. Cu un bilet care a costat numai 8,50 lei, jucat la agentia 07-68 din Botosani, completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, a obtinut un castig de categoria a II-a, la NOROC, in valoare de 148.827,24 lei” , se arată în postarea publicată pe pagina oficială de Facebook a Loteriei Române.

Anunțul Loteriei Române, chiar în prima zi de primăvară
Anunțul Loteriei Române, chiar în prima zi de primăvară

Totodată, Loteria Română a dat publicității și cifrele exacte ale câștigurilor înregistrate de-a lungul lunii februarie pentru extragerile Loto. „La ultimele extrageri loto ale lunii februarie, s-au inregistrat 11.756 de castiguri in valoare totala de 776.731,73 lei.” , se arată în mesajul postat pe respectiva rețea de socializare.

Loteria Română, scandal la început de an

În primele zile ale anului 2019, Loteria Română a fost acuzată că i-a indus în eroare pe cei care au participat la tragerea specială organizată de Anul Nou. Prețul biletelor a fost dublat, pe motiv că va avea loc o extragere dublă, însă lucrurile nu au stat așa.

Scandal la Loteria Română
Scandal la Loteria Română

„Prețurile variantelor au fost dublate la trei din cele patru sisteme de joc. Astfel, varianta simplă la „Loto 6/49” a costa 10 lei în loc de 5 lei, cea la „Loto 5/40”, 6 lei în loc de 3 lei, în timp ce pentru varianta la jocul „Joker” participanții au plătit 8 lei, în loc de 4 lei. Doar la „Noroc”, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei. Din acest motiv, cei care au fost păcăliți au luat cu asalt pagina de Facebook a Loteriei Române. Unii dintre clienți au amenințat că se vor adresa Protecției Consumatorului sau chiar vor da în judecată Loteria Română” , se arată în comunicatul citat de   newsweek.ro 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×