Loteria Crăciunului, loteria Pasivă, 260 de premii de aproape 100.000 de euro

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 19:15
Loteria Crăciunului, loteria Pasivă, 260 de premii de aproape 100.000 de euro
Loteri Română aduce premii spectaculoase de Crăciun!

Loteria Română aduce premii uimitoare de Crăciun! Peste 260 de câștiguri cu valoarea totală de 350.000 de lei. Participarea la Loteria Crăciunului se va face doar pe baza biletelor de la loteria pasivă. Acestea sunt puse în vânzare la agențiile loto. Cele două trageri sunt organizate prin două feluri.

O tragere este pentru a se putea desemna biletele câștigătoare pentru premiile cu valoarea de 10.000 de lei și alta se va face pentru desemnarea biletelor cu premiile care au câștiguri în valoarea a 1.000 de lei.  În acest context, fiecare bilet are un cod serie format dintr-o literă li câte două cifre.

Loteria Crăciunului, loterie Pasivă. Premii uriașe!

Loteria Română aduce alte șanse celor norocoși! Biletele de la Loteria Crăciunului sunt disponibile la agențiile loto. Prețul unui astfel de bilet de căștig pentru sărbători este de 3 lei. Acesta trebuie să rămână în posesia jucătorului. Regulamentul cere ca singura condiție și obligație a participantului să fie aceasta.

Bilet Loteria de Crăciun, loteria Pasivă!
Bilet Loteria de Crăciun, loteria Pasivă!

Tragerile biletelor norocoșilor vor fi în cadrul loteriei pasive speciale pentru Crăciun și vor avea loc la București. Astfel că, pe data de 23.12.2018 vor fi efectuate cu ajutorul unei urme speciale pentru extragerea de bile aleatorii.  Lista în cauză a biletelor câștigătoare în această loterie de sărbători va fi publică și pe site-ul „Loto Prono”, în cadrul paginii de pe Facebook, fiind disponibilă pentru a putea fi consultată în agenții.

Cele doua trageri vor fi organizate astfel:

  • o tragere pentru desemnarea biletelor castigatoare aferente castigurilor de 10.000 de lei
  • o tragere pentru desemnarea biletelor castigatoare aferente castigurilor de 1.000 de lei

„Loteria Romana pune la bataie 260 castiguri in valoare totala de 350.000 de leiLoteria Romana a lansat recent o noua serie de loterie pasiva dedicata Craciunului: LOTERIA CRACIUNULUI. Pentru “Loteria CRACIUNULUI” s-au pus la bataie260 castiguriin valoare totala de 350.000 de lei”, potrivit celor scrise pe site-ul oficial.

  • 10 castiguri a cate 10.000 lei fiecare
  • 250 castiguri a cate 1.000 lei
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×