Loteria fiscală pentru bonurile din octombrie va fi organizată astăzi

Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2017, 10:46
Loteria fiscală pentru bonurile din octombrie va fi organizată astăzi

O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale va avea loc, duminică, iar la aceasta participă toate bonurile emise în luna octombrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare, se va organiza o a doua etapă de selecţie.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică seară va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Cum se desfăşoară loteria bonurilor fiscale

Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 19 noiembrie va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:50.Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române. Extragerea va avea două etape. În prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31 iar în cea de-a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. Extragerea va fi realizată cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×