Lorena Balaci a cedat lângă sicriul tatălui ei! A izbucnit în hohote de plâns

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 16:10
Lorena Balaci a cedat lângă sicriul tatălui ei! A izbucnit în hohote de plâns GALERIE FOTO
Ilie Balaci, sportivul care a decedat duminică, 21 octombrie

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, nu a mai putut să se abțină și a izbucnit în lacrimi la căpătâiul tatălui ei pe care l-a înmormântat astăzi, 23 octombrie. Decesul fotbalistului a venit neașteptat pentru familia acestuia. Prima cauză a decesului sportivului a fost un accident vascular cerebral i-a provocat un stop cardio-respirator, dar se pare că un infarct miocardic i-a adus sfârșitul marelui fotbalist.

Peste 2.000 de oameni au venit să-și ia adio azi, la Biserica Sf. Ilie din Craiova. Mulți fani au venit alături de bannere imense în care își scriau ultimele gânduri care plecau spre Ilie Balaci. Slujba de înmormântare a fost oficializată de Mitropolitul Olteniei și de un mare dobor de preoți. Mari nume ale fotbalului românesc și nu numai au fost alături de cele două fiice și de soția acestuia în cea mai neagră zi.

Lorena Balaci, hohote de plâns la căpătâiul sicriului lui Ilie Balaci

Înmărmurite de tragicul eveniment, cele două fiice și soția lui Ilie Balaci abia și-au ținut lacrimile în piept. Cele trei s-au încurajat și s-au sprijinit pe tot parcursul zilei, însă Lorena nu a mai putut, iar în momentul în care sicriul era aproape în groapă, a izbucnit în lacrimi.

Fiicele și soția lui Ilie Balaci în hohote de plâns la sicriul său
Fiicele și soția lui Ilie Balaci în hohote de plâns la sicriul său

„El este al Craiovei, el este al Olteniei, el este al întregii Românii. Eu i-am spus mamei de duminică dimineață, de când mi-am dat seama că îl resuscitau de jumătate de oră și nu răspundea, am spus: Dumnezeu astăzi l-a vrut la el.

Fiicele și soția lui Ilie Balaci vizibil afectate de tragicul eveniment
Fiicele și soția lui Ilie Balaci vizibil afectate de tragicul eveniment

Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 30.000 de oameni. Îmi pare rău pentru fotbaliștii și-ai Stelei, și-ai Craiovei, dar aceea a fost sărbătoarea lui tata. Dumnezeu a vrut ca ziua aceea să fie sărbătoarea lui, pentru că 50.000 de oameni l-au aclamat, 50.000 de oameni au aprins lumini ca el să se poată duce spre Lumină”, a declarat Lorena Balaci în ziua înmormântării tatălui său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×