Loredana s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginea pe Instagram. Mihaela Rădulescu a reacționat imediat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/03/2020, 08:57
Loredana s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginea pe Instagram. Mihaela Rădulescu a reacționat imediat
Loredana s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginea pe Instagram. Mihaela Rădulescu a reacționat imediat. Sursa foto: Facebook.com

Loredana Groza și-a obișnuit fanii să pozeze în ipostaze inedite și să urce fotografiile pe rețelele de socializare. Nici de data aceasta frumoasa cântăreață nu a fost trecută cu vederea, chiar dacă face un lucru banal pentru orice femeie gospodină.

Loredana, sexy și când calcă rufele. Imagine, apreciată și de Mihaela Rădulescu

Imaginile pe care le postează celebra artistă Loredana pe conturile de socializare stârnesc mereu reacții. Cântăreața a încărcat recent o fotografie în care calcă o cămașă albă, îmbrăcată într-o rochie sexy cu puf de culoarea pielii. Postarea a strâns peste 6.000 de aprecieri și numeroase comentarii.

„Casnica ideală”, a scris vedeta în dreptul imaginii de pe pagina de Instagram. Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” Mihaela Rădulescu a reacționat imediat la imaginea artistei.

„Haha, și felul meu de casnică preferat 😂❤️😘”, a scris bruneta la postarea Loredanei. „Născută să fiu sălbatică”, a ținut să completeze artista la comentariul Mihaelei Rădulescu.

Ce sfaturi le dă Loredana românilor legat de COVID-19

Jurata emisiunii pentru copii „Next Star” le-a transmis fanilor săi un mesaj foarte important, să stea acasă pentru a preveni răspândirea virusului. În plus, Loredana a mai adăugat că dragostea este cea care trebuie să ne mențină uniți și ne protejează de ceea se întâmplă acum.

„Vreau să le transmit tuturor românilor să stea acasă pentru că asta este cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca. Cred că ce ne vindecă și ce ne ține, ne protejează este dragostea”, a spus Loredana Groza, relatează romaniatv.net.

Artista petrece mai mult timp în casă perioada aceasta, dar nu renunță la muzică. Loredana urmează să organizeze un concert live prin care să le distragă românilor atenția de la pandemia de coronavirus care continuă să îmbolnăvească oamenii.

„Să nu ne pierdem credința în dragoste, să avem grijă de cei mai în vârstă. Am în plan să vindec cu muzica mea, să le distrag atenția de la tensiunea și negativitatea” , a mai completat celebra cântăreață.

Momentan Loredana Groza nu și-a anulat niciun concert din cauza COVID-19 și chiar vinde bilete pentru „AGURIDA 20” care urmează să aibă loc pe 11 aprilie la Sala Palatului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu show-ul vedetei care și-a promovat intens concertul, cumpărând inclusiv panouri publicitare în București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×