Loredana Groza, ATACATĂ de un fost finalist la „VOCEA ROM NIEI”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/09/2015, 21:28
Loredana Groza, ATACATĂ de un fost finalist la „VOCEA ROM NIEI” GALERIE FOTO

Cristi Nistor, fostul finalist al show-ului ”Vocea Romaniei”, sustine ca nu a primit sprijinul Loredanei Groza, desi artista cunoaste situatia lui materiala. Artistul a facut un comentariu acid la adresa juratei. Cantaretul a facut parte din echipa Loredanei Groza, iar dupa terminarea show-ului chiar a fost in doua turnee cu artista. De atunci, insa, vedeta tv nu i-a mai dat niciun semn tanarului aflat la inceput de drum. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA POZE CU LOREDANA SI CRISTI NISTOR)

Mai mult, intre timp, situatia materiala a lui Cristi s-a inrautatit. Artistul a trecut prin clipe grele, caci a anuntat public ca nu a mai castigat niciun ban din cantari in ultimii doi ani si a ajuns la sapa de lemn.

CLICK AICI  PENTRU IMAGINI INCENDIARE DIN TRECUTUL LOREDANEI! ACUM LE-AR VREA ŞTERSE!!! E GOALĂ!

Cristi Nistor a declarat pentru Cancan.ro ca Loredana Groza nu l-a cautat niciodata si nici nu a incercat sa ajute in vreun fel.

“Ea stia dinainte care era situatia mea financiara, chiar din interviuri se poate vedea ca vorbeste despre viata mea, ce sunt eu, este cunoscatoare a situatiei mele, dar nu a intervenit in vreun fel.Ea isi traieste viata asa cum stie mai bine. Ce dragut! Doamna profesoara,careati facut piesedupa Vocea Romaniei cu vreo patru solisti barbati,ce nu erau in familia ei,dupa ce pe mine m-a adoptat pentru raiting?Sunt doar curios ca a lansat piese cu Cornel de la Vunk, Carla s Dreams, Nadire, doar cu mine nu a scos nimic, Nu e treaba mea sa o contactez. Vorba lui Badea, nu pot sa-i spui unui om ca e cretin daca el este. Eu sunt impacat cu viata, de asta nu sunt suparat pe Loredana, ea stie de ce a facut asta pana acum. Nu am nicio asteptare de la ea.”, a declarat Cristi Nistor, pentru Cancan.ro.

Fostul participant al show-ului “Vocea Romaniei a devenit cunoscut in urma cu zece ani, dupa ce a lansat piesa „Coji de portocale”, cu Simona Nae.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×