Loredana Groza a comis-o din nou! Ţinuta cu care i-a lăsat mască pe cei prezenţi la un eveniment. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
11/11/2019, 17:22
Loredana Groza a comis-o din nou! Ţinuta cu care i-a lăsat mască pe cei prezenţi la un eveniment. FOTO GALERIE FOTO
Loredana Groza, rochie cu vedere la lenjeria intimă

Loredana Groza nu contenește să-și lase fanii cu gura căscată! În ultima vreme, artista parcă a renunțat la inhibiții și pare mai liberă ca oricând, cel puțin din punct de vedere vestimentar.

Loredana Groza, rochie cu vedere la lenjeria intimă

După ce a uimit o țară întreagă cu bustul ei foarte bine conturat, la un eveniment caritabil, unde și-a făcut apariția în cea mai decoltată rochie pe care a purtat-o în ultimii ani, apoi a mers la fel de decoltată în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, acum șochează din nou!

Lori a ale niște haine foarte sexy cu care urcă pe scenă. Artista a inclus în ținutele de scenă rochii foarte decoltate, dar și cu o despicătură care îi lasă la vedere lenjeria intimă, scrie libertatea.ro. Vedeta nonconformistă a făcut show la un eveniment, la care a cântat în acest weekend, mai ales după ce și-a ridicat rochia și și-a lăsat lenjeria intimă la vedere.

Vedeta ajunsă la 49 de ani arată din ce în ce mai bine

Loredana Groza se află în plin proces de promovare a melodiei „Dependența mea”, interpretată cu trupa Voltaj, iar aparițiile ei sunt spectaculoase.

Fosta jurată de la Vocea României s-a transformat destul de mult în ultima perioadă. Chiar dacă face parte din ”garda veche” de muzicieni din România, Loredana Groza a reușit să se reinventeze și să ajungă în topurile muzicale, fiind cam singura din acea epocă.

Ajunsă la vârsta de 49 de ani, artista arată parcă din ce în ce mai bine. A recurs și la operații estetice, dar petrece și foarte mult timp în sala de forță, iar rezultate sunt vizibile. Arată foarte bine și nu se sfiește s-o arate de câte ori are ocazia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×