Loredana Chivu a primit inelul de logodnă „fără cerere”

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
15/03/2018, 17:50
Loredana Chivu a primit inelul de logodnă „fără cerere”

Starleta care astăzi este o răsfăţată a sorţii a pornit de jos spre poziţia de vedetă pe care o are în prezent. „Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă”, spune vedeta.

Loredana afirmă că nu are foarte mult operaţii estetice, deşi asta se spune de regulă despre ea. „Am buze pe care le pun o dată pe an”, mărturiseşte starleta.

Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, care a cerut-o de nevastă. „Am primit inelul fără cerere. Mihai este un bărbat blând şi educat. Îmi face foarte multe cadouri. Prezenţa lui în viaţa mea este un cadou”, susţine Loredana Chivu, care nu se grăbeşte cu nunta.

Vedeta, care consideră că există deja un stil care îi poartă numele, şi-a sărbătorit recent ziua de naştere cu fast. „Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Cu fiecare an care trece, îmi doresc ceva nou şi iau tot ce este mai bun. Mă simt maiputernică, mai isteaza. Trăiesc fără regrete, merg înainte cu capul sus”, adaugă vedeta.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×