Look de SENZAŢIE pentru SOŢIA lui Piovaccari!

Ionuţ Cataramă   
în Fotbal intern
30/04/2014, 19:53
Look de SENZAŢIE pentru SOŢIA lui Piovaccari!

Federico Piovaccari este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai lui Reghecampf şi a frînt multe inimi de cînd a venit în Bucureşti. Din păcate pentru admiratoarele lui, italianul este căsătorit cu o superbă fostă dansatoare, are doi copii şi tot timpul liber pe care-l are îl petrece cu ei.

În toamna lui 2013, Federico Piovaccari era împrumutat de Sampdoria la Steaua, pentru un sezon. A avunt nevoie de doar cîteva săptămâni ca să confirme. Şi a făcut-o bine! Din fericire, sau din păcate, pentru tinerele domnişoare, italianul a impresionat şi în afara terenului, fiind unul dintre cei mai iubiţi jucători ai lui Reghecampf. Dar, cum este căsătorit de vreo trei ani şi are două minunăţii de băieţi, a ajuns să frîngă multe inimi, în niciun an de zile de când trăieşte în Capitală. Cea care i-a furat inima este Elena Pozo Ortiz, o spanioloaică, fostă dansatoare, pe care italianul a cunoscut-o în 2006, într-o vacanţă la Ibiza. S-au îndrăgostit pe loc, s-au mutat împreună în Italia, iar la scurt timp au devenit părinţi. În 2011 şi-au unit destinele, iar în toamnă, cînd el s-a mutat în România, Elena, împreună cu cei doi fii, Alessandro, în vîrstă de cinci ani, şi Andreas, cu trei ani mai mare, l-a urmat fără să clipească.

Şi cum programul unui fotbalist este foarte încărcat, trăind mai mult în cantonamente decît acasă, atunci cînd este liber, încearcă să recupereze ce poate. Este şi cazul lui Federico, îndrăgostit pînă peste cap de familia lui, care ajunge să se transforme şi el într-un copil, doar de dragul juniorilor lui. Zilele trecute, de exemplu, au ieşit împreună la o plimbare într-un parc bucureştean, mînaţi de vremea frumoasă de afară. Cei patru au luat la pas aleile, s-au mai oprit pe bănci pentru a-şi trage sufletul, iar la final, s-au delectat cu cîte o vată de zahăr pe băţ, atît copiii, cît şi seniorul, exact ca în vremea copilăriei.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×