Loni Willison, una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood a ajuns pe străzi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
19/10/2018, 11:51
Loni Willison, una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood a ajuns pe străzi GALERIE FOTO
Loni Willison și fostul său soț, Jeremy Jackson

Loni Willison, frumoasa de la Hollywood și soția unui fost star Baywatch a ajuns să doarmă pe străzi și să caute de mâncare prin gunoaie. Fostul model și antrenor de fitness a ajuns să nu mai aibă nimic, astfel să fie nevoită să ajungă în stradă.

Blonda nu mai este deloc femeia frumoasă și sexy care făcea pictoriale ce topeau bărbații pe bandă rulantă. A slăbit vizibil, s-a tuns scurt, și este văzută cel mai mult pe străzile din vestul Hollywood-ului cu un cărucior cu haine ponosite. Mai mult decât atât, ea a mărturisit într-un interviu pentru  DailyMail că nu a mai făcut duș de un an, iar asta ar feri-o de potențialii atacatori. Fostul star din cetatea filmului susține că așa îi poate ține la depărtare pe cei care vor să o jefuiască, însă chiar și așa se întâmplă foarte des să dea de bucluc pe străzi, acolo unde trăiește în ultimul timp.

Loni Willison, de la Hollywood direct în gunoaiele străzii

Loni Willison a decăzut teribil în ultimul timp. Se pare că divorțul de actorul Baywatch, Jeremy Jackson, a adus-o într-o stare extrem de rea. Blonda de 35 de ani a rămas fără nimic, astfel a ajuns să doarmă pe străzi și să caute de mâncare prin gunoaie.

Aproape de nerecunoscut, Loni Willison, neîngrijită și nespălată, a fost suprinsă printre gunoaie pe străzile din Hollywood, pe care cândva mergea atrăgând toate privirile. Frumoasa a fost căsătorită cu starul Baywatch doar doi ani, în care a avut o viață extraordinară.

Lonni Willison, cărând un cărucior plin de haine vechi și pături pe străzile din Los Angeles
Loni Willison, cărând un cărucior plin de haine vechi și pături pe străzile din Los Angeles

Din păcate, acum își cară într-un cărucior vechi de la un supermarket hainele pe care le mai are și ceea ce mai adună din gunoaie. În presa de peste ocean s-a scris că fostul soț al lui Lonni a încercat să o ștranguleze după ce acesta a venit beat acasă, motiv pentru care s-au și despărțit.

Lonni Willison, frumoasa de la Hollywood, cătând printre gunoaie
Loni Willison, frumoasa de la Hollywood, cătând printre gunoaie

Cauzele ce au făcut-o pe Loni să decadă atât de tare sunt: căsnicie eșuată și pierderea a două locuri de muncă. Aceste lucruri au fost declicul care au adus-o ăntr-o stare atît de proastă pe fosta soție a lui Jeremy Jackson. „Am pierdut două locuri de muncă. Au trecut doi ani și de atunci sunt pe străzi”, a declarat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×