Locuiesc de 22 ani într-un canal. Cum arată locuinţa lor

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Monden
02/08/2017, 18:32
Locuiesc de 22 ani într-un canal. Cum arată locuinţa lor GALERIE FOTO

Un cuplu trăieşte de 22 ani într-un canal, deşi municipalitatea le-a oferit de mai multe ori o locuinţă socială. Cei doi spun că sunt fericiţi cu ce au şi că nu vor să plece. 

Maria Garcia şi soţul ei, Miguel Restrepo s-au cunoscut pe străzile din Medellin, Columbia. La momentul respectiv, amândoi erau dependenţi de droguri. Cei doi au reuşit să scape de dependenţă şi să îşi refacă viaţa.

Locuinţa lor are o suprafaţă de 60 metri pătraţi şi o înălţime de 1,30 m. În micul lor cămin în care nu pot sta în picioare, cei doi au reuşi să strângă un dulap, un pat şi un aragaz.

Clima din Columbia e greu de suportat aşa că, şi-au instalat şi un ventilator. Din casa celor doi nu lipsesc radioul şi televizorul.

Igiena e greu de menţinut în condiţiile în care, cei doi nu au o toaletă şi duş. Cei doi se spală afară, cu ajutorul unor găleţi de apă.

Din păcate, canalul în care locuiesc nu mai are capac. Pentru a opri ploaia de a le inunda canalul, Maria şi Miguel, acoperă gura canalului cu bucăţi de plastic.

Deşi trăiesc în condiţii grele, cei doi nu vor să plece, să se mute în altă parte. Bărbatul de 62 ani crede că, dacă se va muta va trebui să plătească taxe, impozite sau chirie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×