Liviu Vârciu revine în televiziune. Vedeta va prezenta un show de dating, la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/01/2020, 15:52
Liviu Vârciu revine în televiziune. Vedeta va prezenta un show de dating, la Antena 1
Liviu Vârciu revine la rolul de prezentator. Artistul va prezenta emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com

Actorul și cântărețul Liviu Vârciu nu duce lipsă de proiecte la acest început de an. Vedeta va reveni pe micile ecrane în curând și va prezenta o emisiune de dating, la Antena 1.

Liviu Vârciu va prezenta emisiunea „Rămân cu tine”, la Antena 1

Liviu Vârciu revine din nou în televiziune și va prezenta o emisiune matrimonială la Antena 1. În cadrul show-ului de dating intitulat „Rămân cu tine” persoanele singure își vor cauta partenerul ideal de viață.

„O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o pot folosi la această emisiune”, a spus actorul, informează a1.ro.

Actorul Liviu Vârciu, încântat de noul proiect de la Antena 1

Moderatorul este foarte bucuros că va prezenta o emisiune de întâlniri și spune că eshow-ul va avea un final fericit chiar dacă cuplurile rămân sau nu împreună. Liviu Vârciu abia așteaptă să facă oamenii fericiți.

„Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună”, a mai adăugat Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului, în platoul Observatorului.

Mai mult, prezentatorul a adăugat că fetele vor fi cele care vor face primul pas în ceea ce privește relația. În emisiunea „Rămân cu tine” difuzată în curând la Antena 1 se va merge pe principiul „dragoste la prima vedere”.

Și acesta nu este singurul proiect pe care îl începe Liviu Vârciu anul acesta. Fostul component al trupei L.A. se pregătește să se lanseze în industria cinematografică, dar nu îl rolul de actor așa cum ne-a obișnuit, ci ca producător.

Ce se întâmplă în show-ul de dating „Rămân cu tine”

„Este un show care ajută bărbaţii timizi să-şi găsească perechea”, a mai declarat prezentatorul show-ului de dating „Rămân cu tine”, Liviu Vârciu.

Concurenții din emisiune vor avea parte de întâlniri electrizante și amuzante, în care vor prima întotdeauna primele impresii. Mai exact, în cadrul show-ului care se va difuza la Antena 1, 20 de doamne și domnișoare își vor căuta partenerul ideal.

Concurentele nu se vor uita doar la aspectul fizic al potențialilor parteneri, ci și atitudine, preocupări, pasiuni și felul de a se comporta în diferite situații. De asemenea, bărbații trebuie să treacă peste anumite „încercări” până a ajunge la o întâlnire.

În situația în care un cuplu decide să ajungă la o întâlnire, femeia va trebui să decidă dacă vrea să înceapă o relația sau nu cu bărbatul respectiv. Ulterior, i se va cere și părerea potențialului partener.

  • 2 fete are Liviu Vârciu din două relații diferite
  • 1 an a durat căsnicia prezentatorului cu Adelina Pestrițu

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×